keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kurjuutta ja kurkkukipua

Ei meinaa normaali elämä lähteä sitten mitenkään käyntiin. Hengitystieviruksen häirinnyt mua koko syksyn, nytkin ollut viikon kurkkukipeä. Sen myötä väsyttää ihan sairaasti koko ajan, kaiket päivät vois vaan nukkua ja päälle vielä yötkin, jos ei ahdista liikaa.

Mä olen jossain välitilassa. En ole täysin terve, enkä täysin sairas. Ulkomaailma odottaan normaalia toimintakykyä tai sitä odotan itsekin, mutta kovin pitkään ei jaksa pinnistellä.

Sydämen uä:ssä kävin alkuviikosta, se ainakin kestää kaksoismyrkytyksen Herceptin + Tyverb.

Joulumieltä odotellessa.

12 kommenttia:

 1. Onneksi on vahva sydän ! En tiedä, onko tämä flunssakierre nyt sitten tämän leudon talven aikaansaannoksia ? Mitä ihmisiä on kuunnellut, niin yskää, nuhaa, päänsärkyä ja jonkinsortin kuumeilua on ilmassa. Meiän perheessä likka on valitellut päänsärkyä ja yskii .... mulla itellä oli viikon kestävä räkätauti.
  Kaikennäköistä beroccaa ja aira samulinin hainrustouutetta telkkarissa mainostetaan ja sillä pitäis saada ittensä kuntoon ... mutta ei se niin helppoa ole, en noihin jaksa uskoa.
  Syön marjoja ja vihanneksia ja ostan kalaa, juuri niin pelkästään ostan ja heitän roskiin ; ) Sain nimittäin kaupasta äklön vanhan kalan, jonka heitin roskiin !
  Heitän täältä kourallisen joulumieltä sinne päin ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Eipäs tuhlata ekonomi! Vanha kala palautetaan kauppaan, haistatetaan, ja vaaditaan tilalle just äsken merestä nostettu! - Ai niin, Aden blogihan tämä olikin. Sydän voi kestää tuplamyrkytyksen, mutta mites nämä muut kehon osat. Puolikuntoiselta kovasti kuulostat, mutta ei se saikulle peruuttaminenkaan varmasti mieltä kohota. Miten olisi, jos mamma menisi illalla klo 8.00 unten maille ja muu porukka jatkaisi iltaa niin halutessaan:)

  VastaaPoista
 3. ^ Ei lisättävää. ^^

  VastaaPoista
 4. Mikä voi olla tuollainen hengitystieinfektio joka ei millään lannistu..? Tietysti sitä on elimistökin aika rääkätty kaiken kokemasi jälkeen, olisiko sillä vaikutusta..? Onko sulla edes yhtään lomaa joulun aikaan?

  Itselleni on hiljaalleen hahmottunut että syövän jälkeen voi mennä aika kauan ennen kuin se normaali toimintakyky palaa. Mutta vähän samassa tilanteessa myös - ulkomaailma odottaa, ja itsekin odotan, mutta akussa ei vain virta tunnu riittävän...

  VastaaPoista
 5. Rk, nukkua olen saanut, kun pojat lähti mummolaan.

  Kitsune, mä olen tän viikkoa ollut saikulla ja hoitovapaalla, muuten ei ole vapaata. Onkologi soitteli tänään muissa asioissa niin valitin sillekin tästä ja menen sitten maanantaina labroihin. Onneksi on vielä maanantaikin vapaa niin voi rauhassa lepäillä, vaikka ei jaksain enää lepäillä vaan singahtaa vaikka jumppaan ja ostoksille, mutta ei. Jatkan siis sukan kutomista.

  VastaaPoista
 6. Mikä toi turkoosi hässäkkä on? Söpö joo, mutta teksti ei näy.:D

  VastaaPoista
 7. Sivullasi on n.13 x 8 cm, sivureunoistaan turkoosi ja ornamenttikuvioinen, läpikuultava pala, joka liikkuu tekstin päällä, niin että on aina keskellä näkymää. Etkö olekaan itse sitä laittanut???

  VastaaPoista
 8. http://lh4.ggpht.com/_YepnTrx-v5c/S0TewTSeasI/AAAAAAAAEkk/TXNwp1FyXPc/00%20aqua%20turquoise%202.jpg

  Siis tuon linkin mukainen taustakuva, mutta pienenä.

  VastaaPoista
 9. Mitään uutta en ole laittanut, mutta tuo sama tausta on ollut mulla ainakin vuoden.

  VastaaPoista
 10. Mielenkiintoista. Sitten tepposen tekee mun kone :(

  VastaaPoista
 11. Nyt mä näin sen ongelman mikä sullakin on ollut mun sivun kanssa. Porukoiden koneessa on eri internetselain tms. Mä asensin taustan uudelleen ja tällä koneella näyttäis taas normaalilta.

  VastaaPoista