lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mitäs sitten

Väliaika kuulumisia. Kuumeilu jatkuu eli antibiootti pistokset ei ratkaissut tätä ongelmaa. Jotenkin musta tuntuu, että ongelman ydin on edelleen rinnan leikkausalue. Sen verran taas marisin hoitajalle Herceptin tiputuksessa, että ensi viikolla on rinnan ja poistetun portin alueen ultraääni. Leikkausalueella on edelleen seroomaontelo, jossa on vähän nestettä. Elokuun alussa on aika onkologille ja silloin toivoisin pikaista selvittelyä, että tämä kuumeilun syy selviäisi ja saataisiin loppumaan. Mä olen ihan mahdottoman väsynyt ja kyllästynyt.

9 kommenttia:

 1. Voi kurjuus. Joudut taistelemaan tämän taudin kanssa ihan kohtuuttoman pitkään. Tosi vaikea sanoa sinulle mitään oikeasti lohduttavaa ja kannustavaa, vaikka haluaisinkin.

  Taysin lääkäreihin ja hyvään hoitoon luottavana uskon kuitenkin, että selätät vaivat. Sitkeyttä ja jaksamista edelleen. Koeta nauttia kaikista mukavista asioista, lapsista ja kesästä - kaikista ikävistä asioista huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Tää vaa kuittaa et luettu on :) Jaksaa, jaksaa ♥

  VastaaPoista
 3. Jep, aika sanaton tässä alkaa itsekin olemaan.

  VastaaPoista
 4. Jaksamista ja voimia täältäkin ♥

  Vaikea tästä nyt on oikeasti mitään positiivista vääntää :P

  VastaaPoista
 5. Jo nyt on perkele tuon kuumeen kanssa.

  vintti

  VastaaPoista
 6. Anteeksi jos pahoitat mielesi-tai tämä tuntuu epäsopivalta, mutta tulit silti mieleeni- kun tämän jutun kohtasin.
  http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/9725-28-vuotias-nainen-on-ollut-kuumeessa-jo-12-vuotta

  Olet mielessä.

  VastaaPoista
 7. ^ Minä en tuota "uskaltanut" linkittää. Toivottavasti pääset paaaaljon vähemmällä ♥

  VastaaPoista
 8. Vintti, en pahoittanut mieltäni. Tosissani vielä toivon ja uskon, että joku syy löytyy ja siihen hoito. On tietysti käynyt mielessä, että joku yliylistressaantuminen on sekoittanut elimistön.

  Tuon rinnan serooma ontelon kirurgista poistoa meinaan ehdottaa ensi viikolla onkologille. Jos jokin pöpö siellä luuraa. Saas nähdä mitä on mieltä.

  VastaaPoista