sunnuntai 5. elokuuta 2012

Syöpäisten kauneusvinkki

Pientä mainostusta hyvästä tuotteesta nimeltä Revilash. Tämä on siis ripsien kasvua kiihdyttävää ainetta, jota sipastaa kerran päivässä ripsien tyviin. Se toimii ihan oikeasti. Mä sain sitä anopiltani, kun en ikinä olisi raaskinut itse ostaa. Nyt mulla on ihanat pitkät tummat ripset, paremman näköiset kuin ennen sytostaatteja. Vaikka hiukset kasvoi sytojen jälkeen hyvin, ripset tuntui jäänneen töpöiksi. Mullahan on viimeisistä sytoista jo melken 2 vuotta, mutta  varmasti heti sytojen jälkeen käytettynä kasvattaa ripset nopeasti takaisin. Pieni asia, mutta piristää mukavasti.

Lääkäri kuulumisista sen verran, että nyt otetaan uusi kierros tutkimuksia ja konsultaatioita. Ensimmäisenä PET-CT, infektiolääkärin konsultaatio ja aika reumatologille. Toivottasti saan aikoja pian, koska odottelu on tuskallista.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että asiasi etenee, vaikkakin hitaasti. Eri alojen ekspertit ovat varmasti tarpeen, syöpätautien erikoislääkäri ei ole kaikkien alojen ekspertti. Onneksi "omassa" talossa on myös tutkimusvälineitä, toivottavasti pääset pian tutkimuksiin. Epätietoisuus ja odottaminen ovat pahimpia.

    Kiitos ripsivinkistä, toivottavasti ei ole ihan tolkuttoman kallista ihmeainetta.

    VastaaPoista
  2. Hoh-hoijaa tuolle vaivasi diagnosoinnille! Mutta hyvä että edes jotain tapahtuu. Peukuttaa edelleen kuumeen aiheuttajan löytymiselle! Muille löydöksille thumbs down.

    VastaaPoista