tiistai 14. syyskuuta 2010

Uusi pää

Mun hiukset siis kieltäytyi putoamasta millään pikku myrkyillä ja nyt niissä on uutta väriä. Omasta mielestäni tämä on siis mun oma väri ja olen ilmeisesti hyvin onnistunut ihmisiä huijaamaan, kuin moni luuli mua aidoksi punapääksi. Hieman mua kampaajalla jännitti, että tippuuko hiukset värin huuhtelussa, mutta onneksi ei. Mä olin melkein liikuttunut, kun näin hiukseni. Peilistä ei enää katsonut ihan kummajainen vaan mä olin saanut jotain takaisin itsestäni, mitä tämä tauti oli vienyt.
Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. siis juman kekka - vaix kui pitkä tukka !!! Onnittelut hyvästä väristä ja hyvästä leikkauksesta !! Eipä uskois sua sairaaksi ! Hieno homma ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Hianot hiukset!! Sopii väri tosi hyvin!!
  Vau!

  VastaaPoista
 3. Sullahan on pidempi tukka kuin mulla. Ja näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Oho! Onpas eroa tuohon "koilliskulman" kuvaan verrattuna! Hieno tukka, kampaus ja väri! Onnittelut. Varmaan tuli iloisempi mieli kampaajalla käynnistä. Nauti siitä.

  VastaaPoista
 5. Vau, miten kiva kampaus. Näytät tosi kivalta, et ollenkaan syöpäläiseltä. On kyllä ihmeen hyvin pysynyt hiukset päässä.

  VastaaPoista
 6. Hieno tukka ja tosi hyvä väri, niinkuin täällä on jo moni ehtinyt kommentoida. Et tosiaan näytä syöpäläiseltä ;) Kyllä täälläkin jo odotellaan, että pääsisi piilottamaan nuo harmaat ja värjäyttämään ripsiä ja kulmia. Vielä saa odotellakkin..

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos! Hyvä mieli tosiaan tuli, alkaa näyttää jo normaalilta ihmiseltä. Kulmakarvat ja ripset meinaa viellä tippua, mutta hiukset on tiukasti päässä.

  Kitsune, mä olen saanut viimeeksi hiuksia karkottavaa sytostaattia joskus toukokuussa eli onhan nämä kerret kasvaa. Ei ole uskaltanut paljoa tuuletella, kun ei tienyt lähteekö nykyisellä myrkyllä hiukset, hoitajat kun varotteli, että lähtee.

  VastaaPoista
 8. Aina eivät luonnollinen ja oma väri kohtaa, onneksi löytyy purkista apua. Kaunis on! Ja sävy on juuri sinun.

  VastaaPoista
 9. Vau, ihanat hiukset ! Ja olet terveen ja reippaan näköinen, kiva ! Omat hiukset ja parturikäynnit syövän jälkeen tekevät niin onnelliseksi, ihanaa että jotain näin positiivisiakin kokemuksia meille löytyy : )

  VastaaPoista
 10. Wau, hyvä väri.
  Mukavaa loppuviikkoa teidän perheelle!

  VastaaPoista