maanantai 27. syyskuuta 2010

VIIMEINEN sytostaatti

Perjantaina tippui viimeisen kerran sytostaattia suoneen. Olo ei ollut helpottunut eikä yhtään tehnyt mieli tuuletella. Pari päivää vielä niin suurimmat sivuvaikutukset on ohi ehkä sitten jaksaa vähän juhlia sytojen loppumista. Hoitajille vein välikiitokseksi suklaata, vaikka sytostaatit loppuu niin mähän ramppaan siellä Herceptiineillä ties kuinka pitkään.

Juhlamieltä taitaa latistaa se, että nyt on ehkä pelottavin vaihe edessä. Ensi viikolla kuvataan magneetilla voidaanko varmasti leikata ja sitten noin 4 viikon päästä olisi leikkaus. Mulle tulikin jo esikäynnin aika, mutta mun piti perua se, saavat keksiä jonkin muun ajan nimitäin mä lähden matkoille! :) Ei mitään kovin eksoottista vaan veljen luo Hollantiin, pojat lähtee mukaan, mies jätetään kotiin puurtamaan ja hoitoavuksi lähtee mun vanhemmat. Mä olen ollut niin tiukasti kiinni tuossa Taysissa kesästä asti, että nyt täytyi repäistä. Tekee varmaan hyvää nähdä muita maisemia tai vaikka vaan makoilla vaihteeksi veljen sohvalla.

12 kommenttia:

 1. Hyvähyvä :) Pidän peukkuja, että homma etenee suunnitelmien mukaan ja tuo oli viimeinen syto.

  Tunnen itseni kiittämättömäksi, kun en ole muistanut hoitajia millään lailla :/ Tosin mun pitäisi sitten viedä kaikille kyseisen osaston hoitajille jotain, kun varmaan kaikki ovat vuorollaan mun tiputuksia hoidelleet.. Ja se Herkku tosiaan jatkuu... Ei ole vielä tullut sellasta juhlavaa tunnetta, että hoidot olis loppu :P

  Matka kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös peukut ja varpaat pystyssä että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

  Mullekin muistui mieleen että oli tarkoitus laittaa kiitoskorttia osastolle... jotenkin se jäi siinä kun jäin odottelemaan joudunko leikkauksen jälkeen vielä takaisin sytoihin. Hyvä kun muistutit, jospa edes nyt muistaisin. Voisikin olla hauskaa lähettää se kortti täältä. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa Hollannin matkaa !!!
  Eka sytoni sattui pääsiäisaikaan ja olihan mun pakko pyytää miestäni tuomaan munia osastolle. Harvan potilaan mies on tuonut munia sinne. Olipa hauskaa ; ) Kun sytot loppui vein tippaleipiä. Sädepuolelle vein valkosuklaakakkua ja pullaa. Meikkä kun on pullahiiri, niin on aina makiat mielessä, mutta ei enää, kun on RK:n remontti mielessä, vaihdan sokerimakiat etelän hedelmiin ; )
  En oo ikuna ollut Hollannissa - kerro sitten millaista siellä oli. HIntataso olis kiva tietää, kun kuulemma on ihan shoppailumaa.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Peukut ja varpaat pystyssä täälläkin! Sinulle, jos kenelle, soisi jo rääkin loppuvan. Todella toivon, että hoidot etenisivät niinkuin on suunniteltu ja helpoimman mukaan.
  Hieno juttu tuo matkavaraus. Olet todella ansainnut matkasi! Jos siinä vaikka syöpäkin hetkeksi unohtuisi. Hyvää Matkaa!

  VastaaPoista
 5. IHANAA SYTOKUURI OHI!!!

  Matkansuunnittelu ja itse matka tuo mukavaa toivottua vaihtelua sinulle ja lapsille. "Syövän" voi hyvin jättää kotiin matkan ajaksi.

  VastaaPoista
 6. Jibbbbiiiii!! Viimeiselle sytolle näytän kieltä :) Päästiinpäs niistä!!!
  Tuommoinen "yllärimatka" tekee varmasti aivan loistavaa ja on muutenkin mukava irtiotto tästä sairastamisesta sekä sairaalassa ramppaamisesta!
  Pidetään peukkuja koholla, jotta aikataulut leikkauksen suhteen pitävät!!

  VastaaPoista
 7. Onnea viimeiselle sytolle, hienoa ! Juhlatuuli voi tulla myöhemmin, aihetta kyllä olisi juhlaan ! Tsempitystä jatkolle.

  Ihana juttu tuo matkasi, VAU ! Todellakin kiva että saat jotain aivan muuta ohjelmaa välillä. Olisi kyllä sellainen maa, johon myös joskus haluaisin, keväällä kukkasipulien kukinta-aikaan...ai ihanuus. Nyt vaan odottelen kukkasipulipakettia Hollannista kärsimättömästi. Voi hyvin.

  VastaaPoista
 8. Mahtava homma Ohi on!
  Mukavaa lomaa tulppaanimaahan.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut viimeisestä sytosta. Kyllä se juhlamieli siitä vielä tulee. Juhlit sitten viimeistään Hollannissa perheen kanssa. Toivottavasti matka onnistuu hyvin ja miks ei onnistuisi. Leikkaus jännittää varmaan kovasti, siis sen toteutuminen, itse leikkaus on varmaankin suuri helpotus.

  Itse ajattelin, että pitää viedä hoitajille jotain vimistä viimeisistä sytoista, siihen on tosin aikaa. Jospa nyt pääsisivät minusta eroon.

  Pidetään peukkuja kovasti, että kaikki onnistuu. :D

  VastaaPoista
 10. Kiitos kiitos! Kyllä näillä tsemppauksilla taas jaksaa eteen päin.
  Mietittiin miehen kanssa minkälainen kakku sopisi juhlistamaan sytostaattien loppumista ja päädyttiin sellaiseen ydinsodan kestävään valmis pötköön, joita saa leipäosaston vierestä. Myrkytys teemalla siis. Huomenna keitetään kahvit ja nautitaan suklaanmakuisia lisäaineita. Leikkauksen jälkeen tarvii varmaan tilata kunnon tissikakku leipomosta.

  VastaaPoista
 11. Ai että - repesin, ydinsodan kestävä pötkö ; ) ja kunnon tissikakku ; )
  IHANAA PÄIVÄÄ
  pirtsikka

  VastaaPoista
 12. Minä meinasin sitten joskus ensi vuoden puolella lähille omille joukoille pitää jonkinlaiset kiitoskekerit. Ajattelin kanssa tehdä tissin muotoisen täytekakun, niin kuin kevennykseksi.:))

  VastaaPoista