torstai 7. lokakuuta 2010

Ei nuolaista ennen kuin...

Ja kerta kiellon päälle. Huomenna vielä kerran sytostaattia. Kävin tänään onkologilla ja huomiselle oli suunniteltu Herceptin, mutta onkkis ehdotti mulle, että jos kuitenkin laitettais kerran vielä paklitakselia, että ennen leikkausta ei tulisi takapakkia ja varmasti saataisin leikkaamalla kaikki pois. Mä sain itse päättää laitetaanko vai ei, mutta pelko taudin aktivoitumisesta ennen leikkausta oli suurempi kuin pelko sivuvaikutuksista. Mä olin jo etukäteen ollut huolissani, että osaako mun huonosti käyttäytyvä syöpäni pysyä niin kauan hiljakseen. No nyt ainakin pysyy aisoissa, kun kertaalleen vielä myrkytetään ja magneettikuvillä jo todistettiin, että tämä myrkky toimii niin en turhaan kärsi. Kyllähän se harmittaakin, että kertaalleen vielä joutuu sivuvaikutuksen kestämään ja varsinkin kun väsymyspäivät osuu alkuviikkoon ja maanantaina pitäisi lentää Hollantiin, mutta eiköhän siitä selvitä. Sain varmuuden vuoksi antibioottikuurin ensi viikoksi, ettei vaan tule mitään tulehduksia.

Laukku on jo melkein pakattu ja viikonlopuksi mennään huolaamaan mun vanhempien luo ja siitä maanantaina ponkastaan Helsinki-Vantaalle. Kuinkahan lujaa A osaakaan lentokoneessa huutaa. Varokaa vaan kanssa matkustajat, meidän pojat ei ole mitään hissukoita. :)
Jaha pihalta vilkutellaan mulle, että ekat päikkärit on jo otettu. Mä haen pikakiitäjän sitten sisälle.

9 kommenttia:

 1. Harmitus, että osuu matkan kanssa vähän keljusti tuo tiputus - mutta hyvä tässä tilanteessa tuo antibioottikuuri varulta. Ja kuten olit jo itsekkin järkeillyt, niin parempihan se on pitää tuo ilkimys nyt kurissa, että päästään vihdoin leikkaamaan. Jaksuja vielä!

  Mahdollisimman hyvää viikonloppua ja Hollannin reissua teille!

  VastaaPoista
 2. No voi itku, että vielä kiusataan. Mutta varmistuksen varmistus, ehkä se on hyvä. Toivon että maanantaina olisit jo vähän selvinnyt ja matka onnistuisi hyvin. Tsempit huomiselle!

  VastaaPoista
 3. Jaksamisia..vielä kerran ja OIkEIN HYVÄÄ LOMAA.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tän taudin kanssa mieluummin ottaa varman päälle, ja sulla on vielä tuollainen superärhäkkä yksilö. Tsemppiä tiputukseen ja toipumiseen, ja mukavaa Hollanninmatkaa!

  VastaaPoista
 5. Samoin olisin valinnut vaikka kurjalta tuntuukin. Toivotaan että sulla on niin paljon muuta kivaa ajateltavaa, että väsykin olisi pienempi ! Hyvin se menee, hyvää matkaa !

  VastaaPoista
 6. JAKSAMISIA ! VOIMIA ! IHANAISTA MATKAA !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Voi harmitus, kun juuri matkan alle sattuu tuo tiputus. Niinhän sitä olsi valinnut itsekin, ei voi mitään risejä ottaa. Vielä kun leikkaus on niin lähellä ja kauan odotettu. Viimenen niitti syöpään ja kohta sanot hyvästit koko tuholaiselle. Tuo antibioottikuuri on hyvä varokeino matkaan. Vilkutukset täältä matkaan. :D

  VastaaPoista
 8. "Mun listani" väittää, että olet päivittänyt blogia noin 15 tuntia sitten - ei tosin näy otsikkoa siinä. Ja blogissa ei näy mitään uutta..?!

  VastaaPoista
 9. Kiitos toivotuksista. Taalla sita ollaan. Kaytiin jo pyorailemassa ja kaupoilla. Taalla on hyva pyorailla kun on niin tasaista.
  Tee, ma sahlasin veljen Macin kanssa ja julkaisin pelkan tyhjan sivun.

  VastaaPoista