perjantai 22. lokakuuta 2010

Pikaiset kuulumiset

Kommenteissa kysyttiin mitä kuuluu niin tässä viimeisimmät kuulumiset:
Menettelee. Hollanin reissu meni hyvin, jos ei tätä portti ongelmaa lasketa. Heti kotiuduttua kävin lääkärillä ja sain pari päivää antibioottia suoneen ja tänään portti sitten poistettiin ja viikonlopun yli käyn tk:ssa hakemassa suoneen antibioottia. Tulehdus toivottavasti tästä rauhottuu, ettei ensi viikolle suunniteltu leikkaus vaan siirry. Antibiootit on ainakin jytäkät kahta suun kautta ja yhtä suoneen, luulis pahemmankin bakteerin talttuvan.

Pojat on röhässä niin ei paljoa tarvi, nukkua. Onneksi sain tänään nukuttua päikkärit sairaalassa.

Pitää vielä lisätä, että vaikka mulla tämän portin kanssa on kaikki mennyt päin persettä niin suosittelen kuitenkin, jos kaikki olisi mennyt hyvin niin se olisi ollut tosi kätevä ja kivuton reitti annostella i.v. lääkkeitä. No nyt pistelkööt mulle Herceptinit käsiin, uutta porttia en ota.

7 kommenttia:

 1. Ääh, olipa kurja kokemus koko portti. Peukut pystyssä kyynärpäitä myöten että antibiootit puree ja ensi viikolla menee kaikki suunnitelmien mukaan.

  VastaaPoista
 2. Peukut pystyssä kyynärpäitä myöten täälläkin, että nuo antibiootit puree ja ens viikolla päästään leikkaamaan. Ikävä juttu tuo portti :(

  Tsemppivä!

  VastaaPoista
 3. Voihan peppu sentään. Johan siitä portista nyt ongelma tuli.
  Tulehdukset menkööt vahvojen antibioottien saattelemana huikulkuttiin, jotta pääset leikkaukseen. Nih.

  VastaaPoista
 4. Tehokkaan kuuloinen lääkitys tulehdukseen, eiköhän noilla ropeilla pääse kirurgin käsittelyyn. Kiva kuulla että loma oli kuiteskin loma ja nautitte olostanne.

  Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja pesueelle -lapsiperheen realiteeteilla:)

  VastaaPoista
 5. Harmi juttu toi porttiasia. Onneksi on niin hyvät lääkkeet, että ärhäkätkin pöpöt kuolee. Peukut pystyyn ensi viikolle! Jotenkin teksti vaikutti niin päätäväisen ihmisen tekstiltä, että asennetta löytyy :)

  VastaaPoista
 6. Olet ajatuksissa. Voimaa ja luottavaista mieltä tulevalle viikolle. Uskotaan ja toivotaan, että olet jo saanut oman osasi vastoinkäymisistä.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kuten rk Voimaa ja luottavaista mieltä !
  pirtsikka

  VastaaPoista