torstai 26. tammikuuta 2012

Viikkokatsaus

Viime viikolla sain uuden portin merkkiä "Bard Power Port". Hienolta kuullostaa, toivottavasti osaa siellä pysyä paikoillaan. Osastolla sain samalla Herceptinin ja osaston lääkäri keksi viellä, että kannattaisi tarkistaa maksa, ettei siellä ole mitään kuumeen aiheuttajaa siis syöpää. Todettiin myös, että luultavasti Tyverb ei ole ongelman ydin, koska viikon tauon aikana lämpöily on jatkunut. No vointi on ollut paljon parempi ilman Tyverbiä, sen jatkamisesta sitten kinastellaan helmikuussa oman onkologin kanssa. Maanantaina sitten pötköttelin taas vatsan uä:ssä, ihana röntgenlääkäri kertoi heti, että ei näy mitään etäpesäkkeitä. Huh taas! Nyt sain sitten läheteen sisätaudeille kuumeen selvittelyyn. Tänään sitten jo soitettiin, että tarvisi ottaa paljon verikokeita ja lupasin niihin kiiruhtaa heti huomenna. Aika sisätautilääkärille tulee sitten joskus. Toivottavasti ei kauhean kauan tarvi odotella, jos ne vaikka keksis jotain millä tämä kuumeilu loppuis.

Kuumeettomia päiviä jään odottelemaan.

4 kommenttia:

 1. Kaksi vuotta syöpähoitoja ja jälkitautina kaksi vuotta kuumetta - olisko näin !?!? Jaksahan räpiköidä! Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä toivoisi, että joku syy tälle löytyy niin voisi olla mahdollisuuksia, että löytyy myös joku hoito.

  Multa meinas jo pelihousut revetä, kun mielenterveyshoitaja esitti mielipidettään, että voihan se olla vaan stressin aiheuttamaan kuumetta. Voe helvatti sentään henkinen kuume. Taitaa olla mielialan tervehtymisen merkki, kun mt-hoitaja alkaa ärsyttämään.

  VastaaPoista
 3. Käyn lukijana,
  mutta harvoin osaan sanoa mitään.
  Vaikka halua olisi.
  Muttei tietoa
  taitoa.

  Ehkä vain sen,
  että pyytäisin suojelusenkeliäni
  tulemaan avuksi.
  Jos se auttaisi.
  Edes jotain.

  Voimia Sinä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos M. Saan jo voimia siitä, että tiedän että edes joku jaksaa mua kuunnella ja yrittää ymmärtää.

  VastaaPoista