perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ahristaa

Kolmen kuukauden välein tehtävät kontrollitutkimukset, vartalon CT ja sydämen uä on nyt tehty. CT-kuvien tuloksista kuulen vasta ensi tiistaina. Sydäntä ultrannut lääkäri kertoi samantien, että sydän on kunnossa, jaksaa pumppailla hyvin eikä lääkkeet ole sitä vaurioittaneet.

CT-tutkimus jännitti. Ennen tutkimusta juotavasta nesteestä tuli oksettava olo. Se ei siis ollut varjoainetta vaan jotain muuta tehosteainetta, eikä siis maistu juuri miltään, mutta aamuisin on muutenkin huono olo ja syömättä piti mennä niin ei ihmekään, että alkoi tökkimään.
Pokka petti kun kiipesin lavitsalle. Kyyneleet valui. Yritin esittää reipasta hoitajalle huonolla menestyksellä. Väsymys, jännitys ja pahoinvointi purkautui kyyneleitä ja hanat on tainnut jäädä auki.

Pieni flunssa on päällä ja tekee olon entistä kurjemmaksi. Kylkeä särkee, yskittää ja henkeä ahdistaa aiempaa enemmän. Kolme kuukautta sitten mä ajattelin, että kontrollikuvauksiin liittyvä ahdistus vähentyisi ajan myötä, mutta taisin olla väärässä. Nyt täytyy vaan selvitä viikonlopun yli. Perhe on mökillä, mutta onneksi sisko ottaa mut luokseen viikonloppuhoitoon. :) En mä ole oikein jaksanut tehdä ruokaakaan itselleni niin hyvä päästä täyshoitoon. Suklaarusinoilla ei montaa päivää pärjää.

Tiistaina sitten kaikki peukut pystyyn hyville kuville!

8 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Voimia ♥ ja peukut on koko ajan ylhäällä.

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä täälläkin. Kaikkea hyvää sinulle: hyviä tuloksia ja mukavaa kesää! <3

  VastaaPoista
 4. Peukut ylhäällä jo!!! Ihanaa viikonlopppua sinulle siskon kanssa <3

  vintti

  VastaaPoista
 5. Täällä myös peukut pystyssä hyvien kuvien puolesta.

  VastaaPoista
 6. Peukut, varpaat ja kaikki liikkuvat osat ovat ylhäällä! Tämän lisäksi lähetän Sinulle vielä enkeleitä! Olet uskomattoman urhoollinen! Ja tämän lisäksi vielä positiivinen ja valoisan realistinen. Jaksamista ja supervoimia. Olet ajatuksissani sekä myös rukouksissani.
  Anitta

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä tähän päivään!
  Päivi

  VastaaPoista