keskiviikko 11. elokuuta 2010

Huomenna osastolle

Huomenna siis ekaa kertaa osastolle tämän taudin tiimoilta tai oikeastaan en ole ikinä ollut osastolla sairauden takia. Pikkuiset nyytit olen käynyt pikaisesti hakemassa ja pienimmän kanssa lastenosastolla viettänyt viikon, mutta nyt siis ekaa kertaa sairaana, potilaana yövyn sairaalassa. Ohjelmassa on siis portin laitto, sytostaatit kaikilla herkuilla ja punasolutankkausta. Eniten taitaa kuitenkin jännittää keuhkojen CT vastaus. Ensi yönä ei varmaan uni tule, no ei tarvi välttämättä kuitenkaan nukkua, kun tänään 6 kk täyttänyt "pikku" vauvani sai rokotuksia ja kuumeen nousua odotellaan ja itkuista yötä. Huomenna saa sitten levätä oikein urakalla.

Raportoin varmaan osastolta käsin, jos ja kun aika käy pitkäksi. En löytänyt mitään kivaa kirjaa mukaan, iPod + äänikirja ja läppäri lähtee mukaan viihdyttämään.

7 kommenttia:

 1. Rohkeutta huomiseen! Jännitetään täällä, niin sinun ei tarvitse niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Voimia huomiseen! Ajatuksissa olet.

  Ensimmäiset sairaalakokemukset tuli mullakin tämän sairauden tiimoilta. Olen potenut lapsesta saakka jonkinlaista sairaalakammoa, sairaaloista on tullut sellainen olo että kun tästä käyn, ulospääsyä ei ole. Toistaiseksi olen kuitenkin vielä poiskin päässyt. Tsemppihalaus.

  VastaaPoista
 3. No mulle sairaalat on tuttu ympäristö, kun siellä on työkin. Potilaana olo on nyt siis uutta. Kiitos taas tsemppauksista! Kyllä tää taas tästä.

  VastaaPoista
 4. Voimia huomiselle, kyllä se tosiaan siitä. Pääsetpä nyt näkemään sitten sairaalaelämää toiselta puolelta, toisesta näkökulmasta. Ajatuksin mukanasi !

  VastaaPoista
 5. Voimia!!!!!

  Äänikirjat ja musiikki ovat vallan mahtavia kavereita joka paikassa. Varsinkin yksinäisinä unettomina öinä.

  VastaaPoista