tiistai 24. elokuuta 2010

Tavallinen arkipäivä

Onko sellasia, kun sairastaa syöpää ja hoidot on kesken? Tämä päivä ainakin kaukaisesti muistuttaa tavallista päivää, ei ainakaan tarvi tehdä mitään syöpään liittyvää. Olo on suhteellisen hyvä, jäseniä vähän kolottaa, taitaa se flunssa iskeä minuunkin, mutta särkylääkettä ei ole tarvinnut ottaa. Mä joku aika sitten mietin, että miltähän se tuntuisi, jos minnekään ei sattuisi ja jihuu nyt on ollut melkein kaksi päivää suht kivuttomia, tippaportin haavat vähän tuntuu, mutta kesällä kasvaimen ärhennellessä alkanut kainalo- ja kylkikipu on hellittänyt! Tämähän me tietysti tulkitaan hyväksi merkiksi ja seuraavan kerran kun kainaloa kuvataan niin sovitaan, että siellä ei ole enää mitään kuvattavaa.
Tavalliseen arkeen kuuluu myös se, että lapset sairastaa. Pikku-A on nyt itkeskellyt ainakin kolme yötä, mä aattelin että hampaita tulee, mutta nyt se rohisee koko ajan, eikä vaan ruokailujen jälkeen niin kai se sitten on flunssassa. Toivottavasti nyt paranee pian, ensi maanantaina olisi keuhkoputkien tähystys, eikä ole kiva jos sitä joudutaan siirtämään.

Nyt tään jatkaa tavallisen kotiäidin päivää ja ajattelee syöpää seuraavan kerran ehkä torstaina.

9 kommenttia:

 1. Loisto idea laittaa s-ajatukset taka-alalle ja vielä useammaksi päiväksikin vielä!! Peukutan tuota hommaa ihan tosissaan!
  Toivottavasti koko teidän perhe paranee pian, tää syksy on niin mälsää kun alkaa kaikki pöpöt liikkua ympäriinsä.

  VastaaPoista
 2. Kuten ennenkin olen todennut, tuo pikkulasten äitinä oleminen on hyvä keino unohtaa väillä omat krämpät. On niin paljon puuhaa arjen pyörittämisessä, ettei sairaus pyöri mielessä mikäli kunto vain on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Toivotan koko perheellenne terveyttä. Mahtavaa, että osaa nauttia tavallisesta pikku-lapsi arjesta. Syksy vaan on niin petollista aikaa...

  VastaaPoista
 4. Hyvältä se kuulostaa että kivut ovat hävinneet! Toivottavasti flunssapöpöt jättää teidän perheen kiusaamisen. Räkätaudissa on ollut meidänkin poika...sitähän tämä on, syksy ja päivähoidon aloitus.

  VastaaPoista
 5. Tavallinen perusarki - taitaakin näissä piireissä olla se paras! Hyvää arkea!

  VastaaPoista
 6. Sovitaan vaan, ettei siellä kainalossa ole enää mitään kuvattavaa! Kiva, että kivut on hävinneet :)

  Räkätauti on meidänkin pojalla ja vähän vuotaa nokka ja yskittää itseäkin. Miehelläkin on vähän lämpöjä pidellyt. Syksy tuli ja päiväkoti/eskari tosiaan aloitettiin.. Toivotaan, että menisi pian pois tuo flunssa. Kestää muuten varmaan taas aikansa, ennenkuin uuden ajan tähystykseen saa..

  VastaaPoista
 7. Tämä on hyvä päivä, nautitaan tästä!
  Ja toki: kuvissa näkyy vaan niitä kauniita maisemia. Yllättävän paljon oma tuntemus kertoo fysiikan tilasta, nyt kun niitä tuntemuksia on oppinut kuulostelemaan.

  VastaaPoista
 8. Nuo meidän pojat on kyllä sellasia ohjelmatoimistoja, että harhautus syöpäajatuksista onnistuu välillä hyvin. Nyt toivotaan, että yöohjelmassa ei olisi kovasti parkumista.

  VastaaPoista
 9. Pojat ohjelmatoimistoja ; ) Hienosti sanottu ja hyviä ohjelmia toivotetaan
  pirtsikka

  VastaaPoista