maanantai 2. elokuuta 2010

Väsymystä

Väsyttää, laiskottaa, kiukuttaa. Onneksi läksin poikien kanssa mun vanhemmille niin on saanut levätä kunnolla. Joku pieni flunssakin vaivaa, kun on nenä tukossa, ei onneksi kuumetta. MRI:n poikimat lisätutkimukset on alkanut jännittää, vaikka aluksi olinkin vakuuttunut, ettei niissä mitään ole, mutta JOS kuitenkin. Keuhkojen CT on perjantaina.

Tänään vois yrittää ulkoilla, kun eilisen päivän makasin sohvalla. Fyysisesti vointi on olosuhteisiin nähden aika hyvä, kun muistaa ottaa särkylääkettä säännöllisesti ei kyljen kipu pääse kovaksi. Henkisesti mä taidan olla ihan riekaleina. No eteen päin, kyllä se päivä vielä tulee, kun on parempi olla.

6 kommenttia:

 1. Hyvä että on paikka, jossa voi henkisiä riekaleita koota ja katsella asioita vähän kauempaa. Lepää ja nauti "vapaapäivistä" ja lapsista nyt, perjantaina ehtii taas jännittämään. Voimia siihen. Peukut paremmille tuloksille!

  VastaaPoista
 2. Tsemppejä ja parempia uutisia sulle! Täällä tämä toipuminen kolmannesta CEF:fistä tökkii.. Pahattaa eikä mitään jaksa - ja kiukuttaakin :P

  VastaaPoista
 3. Onneksi sulla on seuraa ja lapsenhoitoapua. Täältä myös peukut paremmille tuloksille.

  VastaaPoista
 4. Vanhempasi ovat oikea aarre, tosi helpottavaa että sinulla on olemassa "pakopaikka". Hyvä sinulle ja hyvä muksuille!

  Vielä niistä riekaleista kootaan kokonainen nainen, ootapa vaan ! Tsemppiä perjantaille.

  VastaaPoista
 5. Hienoa että turvajoukot ovat kunnossa. Itse olen ollut iloinen siitä, että vanhempani ovat hyvävointisia ja monin tavoin syöpätaipaleellani auttaneet, olleet mukana ja läsnä vaikka kaukana asuvatkin.

  Minä lähetän virtuaalisesti voimia ja jaksamista! Sieltä se parempikin päivä tulee.

  VastaaPoista
 6. Vointi jo vähän parempi. Kiitos vaan tsempeistä!

  Tee:lle voimia viimeisestä CEF:stä toipumiseen!

  Muille kanssa kaukotukea tutkimusten ja kontrollien odotukseen!

  VastaaPoista