sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Jotankin mätää

Ettei vaan en ruusut alkais kukkia kesälläkin. Turvotus ja kipu jatkuu arpialueella, mutta kuumetta ei ole ollut. Mä olen kyllä ihan rättipoikkiväsynyt eli jotain mätää tässä on. No meinasin huomiseen vielä sinnitellä ja soittaa sitten hoitajalle, että kateltaisko CRP:tä. Terkkulaan en lähde paitsi, jos nousee kuume. 14 tunnin yöunet takana jospa siirtyisin sohvalle lepäilemään.

Harmittaa, että menee taas päiviä pilalle sairastaessa. Toivottavasti tämä on vaan joku pikku juttu ja paranee nopeasti.

8 kommenttia:

 1. Voi EI! Tsemppiä, jaksuja ja pikaista paranemista ♥ Kyllä nämä riesat olis sulle jo riittäneet :/

  VastaaPoista
 2. No voi p*r*e - taasko! Eikö ne nyt saa sitä arpialuetta umpeen. Ei ihme jos kypsyttää ja väsyttää, kun ei vaan valmista tule. Olisiko oirepolille tiukkaa asiaa, kun on toistunut jo niin monta kertaa tuo "melkein ruusu"?:( Mutta niinkuin sanoit, toivottavasti on ohi menevä, ja nyt jo parempi pikku juttu tämäkin.

  VastaaPoista
 3. Rk, arpi on ummessa, mutta silti voi tulla näitä tulehduksia, kun on turvotusta. Huomenna soittelen oirepolille, niin otetaan ainakin labroja. Lääkäri puhui, että jos jatkossa on paljon ongelmia tuvotusten kanssa voidaan tehdä imusolmukkeiden siirto. No toistuvat ruusut varmaan lasketaan ongelmiksi.

  VastaaPoista
 4. Imusolmukkeiden siirto - taas ihan uusi juttu mulle. Siitä luulisi ainakin olevan apua. Aika iso uusi operaatio toki, mutta jatkoa ajatellen varmaan sen väärti.

  VastaaPoista
 5. Terhi, mulleki oli ihan uusi juttu.

  CRP oli vaan vähän koholla 30, vetelen siis suun kautta antibioottia, toivottavasti lähtee sillä pikku-ruusut.

  VastaaPoista
 6. Peukut nopealle paranemiselle!

  VastaaPoista
 7. No onpahan riesan sulle pukannut. :( Tuo imusolmukkeiden siirto on ilmeisesti aika uusi juttu, mutta luulisi tosiaan toistuvien ruusujen olevan Ongelma isolla O:lla.

  Pikaisia toipumisia!

  VastaaPoista
 8. voimia melkein ruusun nitistämiseen !!! crp 30, eikös se ole jumalattoman korkea ? antibiootille peukut nitistykseen !
  imusolmukkeiden siirto olis hyvä - ite kärsin h-moisesta hikoilusta pään alueella nyt kun kainalo tyhjennettiin ... not so nice at all.
  JAKSUJA ADE JA LEPÄILE - nitistä pikku-ruusut !
  pirtsikka

  VastaaPoista