perjantai 15. heinäkuuta 2011

Onkkiksella taasen

Torstaina oli Herceptin hoidon yhteydessä lääkäri ja kaikki näytti hyvältä. Maksa-arvot oli pysynyt kohillaan, sokerit ja kilpirauhasarvot ei ollut pahastunut kovasta lääkityksestä, hemoglobiini oli entiseen tapaan hieman alakanttinen, jos sitä taas napsisi purkillisen rautaa. Sydän oli viikko sitten tarkastettu ja pumppausvoima on entisellään. Pienet kipeät muhkurat oli lääkärin mielestä rasvanekroosipatteja eli ei niidenkään suhteen mitään huolestuttavaa. Vähän oli taas nestettä kertynyt leikkausalueen onteloon. Rinnan rekonstruktiosta kysyin ja minunkin kohdalla pätee 2 vuotta leikkauksesta. Lääkäri lupaili, että jo vuosikontrollin tienoilla aloittaisi laittamaan lähetettä, jos haluan. Kääks, vuosikontrolli on siis marraskuussa, tuleepas se nopeasti. Herkku-hoito sujui hyvin ja sain kehuja, kun olin niin iloisella tuulella. Olo on ollutkin kepeä ja kesäinen. Mökkeily teki hyvää, varsinkin kun passaattiin niin hyvin ja hoidettiin lapset.

Tänään arpialue on vähän enemmän turvoksissa ja vähän kipeä, toivottavasti vaan turvotusta eikä tulehdus uusiudu. Taidan ottaa Buranan ja mennä nukkumaan, eiköhän se yön aikana selviä mistä on kysymys.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin hyvältä jo tilanteesi, että onnittelut siitä. Olet ollut hyvä räpiköimään :) Ei muuta kuin yhtä hyviä jatkoja, iloista kesää ja lomaa.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ei ole tulehdusta. Muuten kuulumiset oli tosiaan mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäkuulumisia. Olet kyllä sitkeä sissi. Onneksi saat apua, siitä on selvästi ollut hyötyä. Mökkeily on kyllä hyvässä seurassa mukavaa.

  Terkuin Olga

  VastaaPoista