tiistai 21. helmikuuta 2012

Bumtsibum!

Sydän on kunnossa! Ihan hienoa, mutta silti ärsyttävää, että vieläkään ei selvinnyt kuumeen syytä. Tällä viikolla olisi vielä keuhkoembolia CT. Toivottavasti keuhkopuolellekin tulisi aika. Onneksi soitin keuhkopolille, kun sitä mun lähetettä ei ollut huomattu. Sitten taas odotellaan.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut siitä että ♥ on kunnossa! :)

  VastaaPoista
 2. Sulla mitään keuhkoemboliaa ole. Sydämelle onnittelut! (Jos onnistun todistamaan, etten ole robotti :D)

  VastaaPoista
 3. Jee, rk ei olekaan robotti!

  Nyt on sellanen fiilis, että sais olla vaikka keuhkoembolia, kunhan ei ole syöpää. Alkaa vähän ketuttamaan kun mitään selitystä tai hoitoa ei löydy. Mä haluan päästä normaali kuntoon heti heti heti! Raatona köllöttely alkaa riittää.

  VastaaPoista
 4. Lähetettä ei ollut huomattu - KÄÄK, kääk ja vielä kerran kääk. Muuten, kun näiden jonojen kanssa on tässä painittu, niin mitenkähän toimisi sellainen, että mentäis makuupussin ja eväiden kanssa odottamaan, sanottais että ei lähdetä ennenkuin pääsemme hoitoon :) Lopputuloshan olisi että vartija ohjaisi kait ystävällisesti tai vähemmän ystävällisesti ulos, mutta olisipa hauska kokeilla.

  Onnittelut sydäntuloksesta. Ja peukkuja että salaperäinen kuume häviää alta aikayksikön ihan itsestään ilman mitään diagnooseja.
  Ja eikö rk olekaan robotti !!

  VastaaPoista