maanantai 13. helmikuuta 2012

Tutkitaan ja tutkitaan

Kuumeiluraporttia taas pukkaa. Viime viikosta on ollut aiempaa huonompi olo ja olikin helpotus tänään päästä sisätautilääkärin puheille. Labroissa ei ollut oikein mitään vikaa ja ainoa uusi löydös oli sydämen sivuääni, pieni oli, mutta täytyy sekin tutkia. Se tarkoittaa sitten tutkimuksia kardiologialla ja sydämen ultraa ruokatorven kautta. Yök! Toinen mulle ihan uusi tutkimus on PET-CT, sillä pitäisi näkyä, jos on tulehduspesäkkeitä tai syöpää, mitä siellä ei siis ole.

Onkologi laittoi musta lähetteen keuhkopuolellekin ja siellä on luvassa ainakin keuhkojen tähystys. Mega yök! No  mä olen valmis vaikka minkälaiseen rääkkiin, kunhan selviää mistä tämä kuumeilu johtuu ja saataisiin se hoidettua. Lepäily alkaa jo tosissaan kyrsimään. Odottelu on myös ihan syvältä, tässä on niin pitkään kateltu, että helpottaisko vaan ajan kanssa, että nyt toivoisi nopeasti toimintaa. Toivottavasti tällä viikolla saadaan mahdollisimman paljon tutkimuksia varattua.

Jatkan sohvalla puhelimen päivystämistä.

5 kommenttia:

 1. Rankkoja tutkimuksia tiedossa, mutta ainakin tutkitaan, se on hyvä.
  jaksamisia :-)

  VastaaPoista
 2. Jep, samoin kuin Tilu totesi - rankat on tutkimukset, mutta hyvä että tutkitaan aikas perusteellisesti nyt. Jaksuja ja peukkuja mahdollisimman vähäiselle ja helppohoitoiselle löydökselle!

  VastaaPoista
 3. Hyi hitto - minä en varmaan kykenisi noihin. Olet tosi reipas (tai riittävästi kypsytetty!), kun tuollaisiin alistut. Pitää olla vahva, että jaksaa sairastaa syöpää ja sietää hoitojen seuraukset.

  Vertailuksi omasta pupupöksyisyydestäni kerron, että kävin tänään suspektia luomea nayttämässä tk:ssa ja se päätettiin poistaa. Ensin pitää puuduttaa ja sitten sietää ompeleita ja niiden poistoa ja odottaa patologin vastausta - en ala! Onneksi tk:ssa on kuukauden toimenpidejonot.

  Kyllä kaiken kuumeilusi ja menneiden ja tulevien tutkimusten jälkeen olisi vähintään kohtuullinen aika päästä jo jonkinlaiseen diagnoosiin!!! Jos vaikka keksisivät vielä hoidonkin.

  VastaaPoista
 4. Rk, kyllä 2 kk kypsyttelyllä on niin "well done", että saavat ronkkia melkein mitään, kunhan syy löytyy ja sille hoito.

  Tällä hetkellä mä itse epäilen eniten endokardiittia, kun kuului se sivuäänikin sydämestä. Toivottavasti pääsen siihen ällötys sydän ultraan hetipian.

  VastaaPoista
 5. jaksamista tutkimukssiin! Hyvvä kun tutkivat ja kenties hoitokin löytyy!

  VastaaPoista