tiistai 14. helmikuuta 2012

Kyllästyttää!

Mä en enää yhtään jaksa olla sairaana! En yhtään jaksa odotella mitään tutkimuksia! En yhtään jaksa lepäillä! Mä en jaksa mitään!

Tänään kävin PET-CT:ssä. 1,5 tuntia piti pelkästään maata paikoillaan. Sekin tuntui ihan mahdottomalta. Muiden tutkimusten ajankohdista ei ole tietoa ja sehän tässä kyrsiikin. Mä haluan niihin heti nyt justiinsa! Mä en yhtään jaksa enää odotella. 2 kuukautta on nyt odoteltu ja nyt mä olen NIIN kyllästynyt odotteluun. Vointi ei tästä yhtään parane odottelemalla. Sitten saa miettiä, että onko siellä sydämessä nyt joku bakteeri-möntti, joka saattaa sieltä pamahtaa aivoihin.

Mitään ei myöskään jaksa tehdä. Väsyttää niin paljon, että kun nostaa pari lelua lattialta saa sen jälkeen mennä lepäämään. Käsitöihin en jaksa keskittyä, telkkarin kattominen on tylsää, netissä ei jaksa notkua, kun mihinkään ei jaksa keskittyä. Voihan kiukun kiukku!

6 kommenttia:

 1. Ei kiva ei :( Edelleen peukutan mahdollisimman harmittomalle löydökselle, joka hoituu lopulta helposti ja nopeasti.

  Aika rankalta kuulostaa puolentoistatunnin makoilu liikkumatta. (Mutta kyllä rankemmalta kuulostaa tuo parin kuukauden kuumeilu..) Mua ahdistaa jo paljon lyhyempikin putkessa makoilu.

  Tsemppivä!

  VastaaPoista
 2. Ei ihme, että sulla alkaa hymy hyytymään. Kyllä sinä olet jo mielestäni oman osuutesi tätä rekeä vetänyt, joten toivon sydämestäni sinulle jo helpompaa jatkoa.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hei, koukutapa itsesi nettipekeihin: pasianssi, mahjong, bubble shooterit ja mitä näitä nyt on! Tyhmempää puuhaa ei olekaan, mutta siinä saa ajan kulumaan, jos ei mihinkään tolkulliseen pysty.

  VastaaPoista
 4. Rk, tuo onkin hyvä idea! Pitää etsiä mahdollisimman addiktiivinen peli, sitä voi sitten pää tyhjänä näpyttää kaiket päivät.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen Angry Birdsia! Erittäin koukuttava ja tyhjäpäinen mutta kumminkin haastava. Ja mikä parasta: voit ajatella että ne turpaansa saavat porsaat on kuumepöpöjä ja muita pahiksia! :D

  Kovasti tsemppiä anonyymilta lukijalta. Toivottavasti alkaa helpottaa!

  -m-

  VastaaPoista
 6. No osaapa olla nihkeää tuo tutkimusaikojen varailu. :( Ei voi syyttää että kiukuttaa ja tympäisee, kun niin pitkään olet joutunut kuumeilun kanssa kärsimään. Samaa peukutan kuin Terhi.

  rk:n vinkki oli loistava.

  VastaaPoista