torstai 28. helmikuuta 2013

Vanha kaakki

Luuston gammakuvauksen vastaus tuli, rintarangassa yksittäinen tehostuma, mikä sopisi ensisijaisesti kulumaksi, kylkiluissa ei poikkeavaa. Eli vanha kaakki olen, mutta en syöpäinen! ;) Mammografiaa joudun odottamaan vielä kaksi viikkoa.
Näillä mennään! Tänään oli viimeinen "eläkepäivä" ja huomisesta alkaen olen ihan oikea työntekijä. Onneksi pienten lasten varjolla voin vielä tehdä osittaista hoitovapaata eli 4 työpäivää / viikko. Edelleen olen kuitenkin sitä mieltä, että ihan väärässä päässä työuraa sairastuin. Työaika myönnytykset on jotenkin vaikeampia järjestää näin työuran alussa, varsinkin ilman vakituista työpaikkaa. Nyt on kuitenkin sellainen olo, että kyllä tässä taas pärjätään. Kevään tulo tuntuu ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen hyvältä ja jaksan nauttia auringonpaisteesta. Pitkä ja vaikea taival syöpähoitojen kanssa on viimeinkin jäänyt taakse ja nyt on aika sopeutua uudenlaiseen arkeen. Hieman parempi kunto on vielä toiveissa, mutta sen eteen voin onneksi itse tehdä töitä. Kevättä kohden hyvillä mielin!

9 kommenttia:

 1. Yhdellä kulumaepäilyllä et vielä vanhan kaakin kriteereitä täytä! Ja kun et ole enää syöpäinenkään, niin eikun töihin vaan! Onneksi sentään vähän helpotusta, vaikka nelipäiväinenkin voi alussa tuntua raskaalta. Pienten palleroiden kanssa kun ei työaika 8 - 16 mahdu. Mutta tosi hyvä, että elämänne alkaa normalisoitua ja tavallinen arki palata. Voimia kunnon kohotukseen!

  VastaaPoista
 2. Mulla on tätä ennen todettu kulumaa L1- ja L2-nikamissa ja SI-nivelessä niin ja oikeassa lonkassa nivelkapselin paksuuntumaa. Tarpeeksi, kun kuvaa niin löytyy kaikenlaista. Kaakki mikä kaakki! ;)

  VastaaPoista
 3. En mä olekaan ihan vanha kaakki. Onkologi auliisti otti syyt niskoilleen mun kulumista, kun niiden lääkkeet niitä aiheuttaa.

  VastaaPoista
 4. No mitäs mä sanoin :DDD Hoitoluettelo tuossa vieressä varmasti selittää aika monta asiaa!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hienoja uutisia!

  Lohdutukseksi voin kertoaa, että sain myös "kulumadiagnoosin" gammakuvastani viime keväänä. Mulla oli useampiakin kulumakohtia lannerangassa, ties vaikka olisivat osittain edellisen kerran sytostattien tekosia nekin. Olen kyllä varmaan urheillutkin itselleni kulumia, mutta jatkan edelleen "nikamien kuluttamista".

  Työniloa!

  VastaaPoista
 7. Mainioita uutisia luustokuvasta, eipä muuta kuin samanlaisia mammografiasta myös! Ja tsemppiä työelämään paluuseen. :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja uutisia! Tsempitykset myös töihinpaluuseen!

  VastaaPoista
 9. Hienoja uutisia oli ja niitä tosiaan odotellaan lisää sieltä mammosta. Kulumat onkin jo ehditty käsitellä ja viereisen listan aiheuttamiksi todeta.

  Kiva että jaksat vihdoin nauttia auringonpaisteesta ja olet hyvillä mielin menossa kohti kevättä :)

  Iloa, valoa ja tsemppiä!

  VastaaPoista