maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sairaalasta päivää!

Hetkeen ei ole ollut mitään asiaa, joka on minun kohdalla hyvä asia. Nytkään en joudu kertomaan huonoja uutisia. Sairaalassa olen munasarjojen poiston takia. Tänään aamulla oli leikkaus ja samalla otettiin pleuradreeni pois. Viime viikolla mun keuhkoja kuvattiin pleuranesteen tyhjentämisen jälkeen ja todettiin, että tuo vasen keuhko ei laajene vaikka kaikki nesteet on poissa, joten dreeni on tarpeeton.
Munasarjat poistettiin, jotta varmasti sieltä ei mitään kasvainta kiihdyttävä hormoneja erittyisi. Nyt voin siis lopettaa Procrenin pistämisen ja ainoana hormoni esto lääkkeenä jatkuu Letrozole.
Vointi on nyt hyvä ja kivut on saatu kuriin. Yön vietän osastolla varmuuden vuoksi, kun nuo mun keuhkot on sen verran huonot. Happiviiksien kanssa täällä nökötän. Nälkä olisi, mutta hoitaja lupasi vasta illasta jotain pientä syötävää.

Tämän viikon torstaina ilmestyvässä Me Naiset-lehdessä on juttu levinnyttä rintasyöpää sairastavista, mä olen yksi heistä. :-)  Lue jos uskallat!

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja kaikkea mahdollista parempaa sinulle toivon .Luen lehden. Kevään iloa ja valoa kaikesta huolimatta. Toipumista. T. Blogisi seuraaja Hyvinkäältä

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että voit kohtalaisen hvvin. Ehdottomasti ostan Me Naiset, vaikken niin "akkainlehtien" ystävä olekaan. Mukavaa Pääsiäisen aikaa ja pikaista toipumista leikkauksesta! Toivottavasti sitä ruokaakin tulee :)

  VastaaPoista
 3. Ja varmasti luen- ostan oikein !!!! Peukku kipujen poissapysymiselle. Huilaa- toivottavasti olet jo syötävää saanut!
  Lämpimiä ajatuksia. <3

  VastaaPoista
 4. Näähän oli vaihteeksi lohdullisia uutisia.
  Ilman muuta luen jutun!

  VastaaPoista
 5. On varmasti hyvä juttu tämä leikkaus, itse pistän taas Procren-piikin tänään. Pari viikkoa Innoheppiä just pistelleenä ei ihan kauheasti innosta, vaan ei auta.

  Kiitos juttuvinkistä, mulle tuleekin just MeNaisten pätkätilaus.

  Pikaista paranemista ja kohisten kohenevaa oloa sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Lehden ostoon ryntään minäkin, mitä parhainta pääsiäisen aikaa sinulle ja mahdollisimman leppoisaa toipumista!

  VastaaPoista
 7. Ostin lehden ja löysin sinut sieltä:)

  VastaaPoista
 8. Heti lähden lehteä ostamaan. Mukavaa pääsiäisen aikaa.

  Leena Ruotonen

  VastaaPoista
 9. Löysin blogisi tänään vasta ja toivon sinulle vielä monia vuosia elämää eteenpäin sekä voimia hoitoihin <3

  VastaaPoista