tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sytostaattitauko jatkuu!

Vartalon CT kuvissa muutokset ennallaan, ei mitään uusia löydöksiä. Keuhkopussin nesteily oli lisääntynyt, mutta se oli odotettavissa, kun pleuradreenin poistosta on nyt kaksi viikkoa. Aiemmin keuhkopussista otetuista näytteissä oli tulehdussoluja ei syöpäsoluja! Pleurassa on siis edelleen jonkinlainen inflammaatio eli bakteeriton tulehdus. On mahdollista, että syynä on edelleen sytostaattien jälkitila. Hoitona tähän aloitettiin kortisoni, napsin sitä nyt seuraavat kolme viikkoa ja katsotaan sitten tavallinen keuhkokuva, että miltä näyttää.
Melkein päivittäisen pahoinvoinnin syyksi onkologi arveli samaa kuin minäkin eli mahalaukku on edelleen vähän rikki. Vaihdetaan happolääke, toivotaan että alkaa helpottaa.
Tulehdusarvo CRP oli vähän koholla 28, mutta olen huomannutkin, että alimmainen munasarjojenpoistoleikkauksen tähystysreikä on vähän tulehtunut. Sain varalle antibiootit, aloitan jos pahenee tai nousee kuume.
Huomenna sitten entiseen tapaan Herceptin- ja Perjeta-hoidot. Ihanaa vapaata syövästä ainakin heinäkuun loppuun. Hoidot siis pyöriin kolmen viikon välein, mutta seuraava kontrollikuvaus on silloin. Päätän olla tämän välin hyvin voiva ja syövätön!
Tällaista minulle tänään, hyvää ja toivottavasti vain parempaan päin!

14 kommenttia:

 1. Jihuu, jippii, wautsi wau...ja kaikkee! Ihan mahtava uutinen!

  Terkuin pirkko

  VastaaPoista
 2. Loistouutinen :) olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kaikkea hyvää sinulle ja suloisille pojillesi ♥Nauti kesästä kaikinpuolin :)

  VastaaPoista
 4. Aurinkoisia hoitovapaita! Ja hyviä kuvia senkin jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Upeeta! Nyt vaan kun saat vatsan kuntoon ja tulehduksen aisoihin, niin hyvä tulee! :-)

  VastaaPoista
 6. Mukava kesä siis mahdollinen ilman sytoja!

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea, että olosi on parempi ja saat nauttia keväästä ja alkavasta kesästä keveämmin mielin. Kävin ostamassa Me Naiset ja juttu sinusta oli oikein hyvä. Sinä olet urhea nainen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa! Toivon sulle lämmintä ja mahdollisimman huoletonta kesää! :)

  VastaaPoista
 9. Seija, myös rintasyöpäpotilas15. toukokuuta 2014 klo 17.06

  Hei! Blogisi on erittäin mielenkiintoinen, kirjoitat hyvin ja ytimekkäästi. Aloitin lukemisen tänään ihan alusta ja tovi tässä on jo mennyt. Yksi toivomus olisi: voisitko vaihtaa tekstin taustaa? Nykyinen vaikeuttaa lukemista.
  Onnea hyvistä uutisista ja oikein hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Seija palautteesta. Joskus aiemmin piti jo säätää tuota taustaa, mutta oli niin vaikeita. Nyt taksin saada ainakin taustan valkoiseksi. Täytyy säätää lisää, kun pääsen oikealle koneelle.

  VastaaPoista
 11. Voi, miten mukavia uutisia sinulla! Saat nauttia nyt kesästä ja voimistumisesta vähemmillä huolilla.

  VastaaPoista