sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Lämmintä ja ehkä ruusuista äitienpäivää!

Kyllä mulla on kaksi ihanaa pientä palleroa!

Aloitetaan näin positiivisesti, koska jatko ei ole. Mulla on siis viikon ollut pientä lämpöä ja eilen illasta nousi kuumetta ja tänäänkin päälle 38 astetta. Kaksi vaihtoehtoa on syyksi eli ruusuinfektion uusiutuminen tai sädepneumoniitti. Se selittäisikin miksi on niin väsyttänyt. Niin ja sairastin mä eilen pienen oksennustaudinkin, mutta se on onneksi ohi. Nyt meinasin nauttia äitienpäivästä ja jos lämpö pysyy alle 39, rupean vasta huomenna hätyyttelemään lääkäreitä, saa sitten soittaa onkkikselle, eikä tarvi lähteä seikkailemaan tk:hon tai Acutaan.

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Alkaa jo kuulostaa, että todella rankan syöpärääkin jälkeen sinulla ei ole vastustuskykyä enää mihinkään, kun aina on jokin infektio päällä. Ja niinkuin sitä toivoisi, että saisi jo sinullekin riittää. Mutta huomenna lääkäriin, ellei sitä ennen.
  Hyvä, että palleroista on iloa ja äitienpäivä tuntui kuitenkin äitienpäivältä. Ainakin sää suosi. Itse makoilin aurinkoa ottamassa eilen ja tänään pienissä kaksiosaisissa takapihalla, katseilta suojassa ;)
  Voi pian paremmin!

  VastaaPoista
 2. Vaikka olisi kuinka hyvällä asenteella, ei taideta sinua ihan helpolla päästää. Toivottavasti saat pian avun ja kuumeen pois päiväjärjestyksestä. Sitten vain keväästä nauttimaan, tai oikeastaan jo alkavasta kesästä näin hyvänä päivänä.

  VastaaPoista
 3. Äh, saisi nuo ruusut ja muut riesat jo jättää sinut rauhaan. :( Parempaa vointia sinulle toivon myös.

  VastaaPoista
 4. Voi ei :/ Saisivat nuo riesat sulta todella jo loppua! Toivottavasti olet "jo" lääkärissä.

  Pikaista paranemista ja parempaa vointia sulle ♥

  VastaaPoista
 5. Ääh. Vastusta vastuksen perään.Toivottavasti kuitenkin loppui jo, tai löydettiin kuumeelle edes järkevä/helposti lääkittävä syy. Äitienpäivän sää oli kuiteskin loistava, taisi olla sitä koko suomessa.

  VastaaPoista
 6. Tunnustan, en aamulla jaksanut soitella minnekään vaan nukuin. Eikä kuumettakaan ollut enää aamulla, nyt ehkä vähän nousee. Huomenna lupaan kiltisti ottaa yhteyttä syöpikselle ja käydä verikokeissa. Ei tässä mikään kuolemantauti varmaan ole, kun kuumetta on kuitenkin alle 38 astetta ja kunto on kohtalainen.

  Taitaa tosiaan vastustuskyky olla ihan sekaisin, kun nyt iskee kaikenlaista. Lastentuomat kulkutaudit on tietysti ollut tuttuja jo aiemmin.

  Kiitos tsemppiporukalle! Toivottavasti aurinkoa riittää niin mäkin ehdin välillä siitä nauttimaan.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti kuume ja tauti olisi jo ohi. Ja toivottavasti pääset nauttimaan auringosta.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti elo ja olo on jo paljon parempi ja kuume menneiden päivien kiusa.

  Lämpimiä ajatuksia ja hyviä hetkiä päiviisi.

  VastaaPoista