lauantai 14. toukokuuta 2011

Lymfaa

Eilen pääsin ekaa kertaa lymfaterapiaan. Mukavaa hipelyä, toivottavasti auttaa turvotuksiin. Turvotuksia oli enemmänkin kuin itse on huomannut. Terapiapäivää jatkoin kotisohvalla kissan kanssa ja onnistuin nukkumaan koko päivän. Mitään vakavaa tulehdusta ei siis musta löytynyt. Varmuuden vuoksi kävin lääkärilläkin, mutta tulehdusarvot matalat ja keuhkot kuulosti hyviltä eli jokin virustulehdus vain kiusasi mua. Olo on jo parempi, ainoastaan aivan mahdoton väsymys vaivaa, vois nukkua vaan koko ajan.

Herceptin hoitokin oli tällä viikolla, se menee ihan rutiinilla. Omaa onkologiani näin myös. Näillä lääkityksillä jatketaan. Maksa-arvot oli vähän noussut, mutta niitä seurataan, Tyverb saattaa niitä nostaa.

Pieni vipeltäjäni tahtoisi nyt osallistua kirjoitukseen, mutta vuoden ikäisen teksti voi olla vähän liian vaativaa luettavaa, joten lopetan tähän.
Lämmintä viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Hyvä ettei ollut merkkejä ruususta tai muustakaan ikävästä tulehduksesta. Mukavaa loppuviikonloppua, vaikka lämmintä siitä ei (ainakaan täällä) tullutkaan.

  Tuota kevätväsymystä (?) on ollut ilmassa mullakin...

  VastaaPoista
 2. Eikö tuo Tyverb-hoitokin aiheuta väsymystä, muista syistä puhumattakaan. Hyvä kun jaksat nauttia lapsistasi, ei sinulta vielä vähään aikaan muuta odotetakaan. Itse tietty toivoisit jo kykyä muuhunkin, jaksamattomuus ei ole kivaa. Uskotaan, että pohja on takana ja tästä vähitellen voimistut. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Juu, taitaa se Tyverb aiheuttaa sitä väsymystäkin. Eilinen oli kuitenkin jo parempi päivä ja antoi toivoa, että ehkä tästä vähitellen kunto alkaa kohenemaan. Jaksoin puuhailla puutarhassakin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, ettei sitten mitään vakavampaa tällä kertaa ollut. Kivaa luettavaa tuo kommenttisi, että jaksoit puuhailla puutarhassakin :) Kevätväsymystä (?) ja päiväunia on taas ollut täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun ei ollut mitään vakavampaa. Tosin jatkuva väsymys on sitä tarpeeksi. Hyvä kun jaksaa puuhailla jotain. Sinullhan sitä puuhaa riittää pikku poitsuissa.

  Hienoa kun on mahdollisuus välillä vain relata ja osaa sen tehdä. Itsellä se puoli ei aina onnistu. Yritän tehdä kaikenlaista liikaa ja se kostautuu valtavana uupumuksena.

  VastaaPoista