keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Onkologilla käynti

Ruusu alkaa olla hoidettu. Vielä tämän viikon napsin antibioottia suun kautta. Tänään kävin onkologilla. Mietittiin voiko tuolla mun leikkausalueella piileskellä jokin ruusun aiheuttaja, joka on pitänyt tätä mun kuumeilua yllä. Nytkin ruusu lehahti lymfan jälkeen, ihan kuin se olisi siellä muhinut jo jonkin aikaa. Onkologi konsultoi infektiolääkäriä ja samalla miettivät pitäisikö aloittaa lihakseen pistettävän penisilliinit ruusujen estoon. Tämä ruusu oli neljäs vuoden sisään. Toivotaan viisaita mielipiteitä ja ohjeita.
Uutta hormonilääkettä Procrenia jatketaan nyt 3 kk välein pistoksilla. Sitä voidaan käyttää kaksi vuotta, katsotaan mitä sitten keksitään hormonilääkkeeksi, mutta siihen on tosi pitkä aika.

Vointi alkaa olla parempi. Väsyttää tietysti, mutta ainakaan pariin päivään ei ole ollut kuumetta. Katsotaan nyt miten käy, onko kuumeilut ohi. Varovaisen toiveikkaana odotetaan mitä käy.
Taidan mennä vähän nauttimaan aurinkoterapiasta.

5 kommenttia:

 1. Ab. väsyttää, selvähän se. Toivotaan nyt kovasti, että ruusu lakkaisi kukkimasta, lopullisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Samoin toivon minäkin. Ja sitä, että saisit pitkän savottasi jälkeen alkaa nauttia elämästäsi ilman syöpään liittyviä huolia ja harmeja. <3

  VastaaPoista
 3. Aurinkoterapiaa ; ) that´s nice ! Väsyt sulatkoon auringonpaisteesta !
  Tsemppiä !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Minäkin kannatan aurinkoterapiaa :) Joko suoraa tai sitten leppoisasti varjossa istuen! Tätä vihreyttä ja valoa katsellessa sielukin lepää kaikista koitoksista ja on entistä vahvempi uusiin taisteluihin! Aurinkoisia hetkiä!

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa kyllä ihan mahdolliselta näin maalaisjärjellä että siellä lihaksessa tosiaan on ruusun aiheuttaja piilossa, kun se niin sitkeästi uusii. Ja lymfahan saa ikävä kyllä myös pöpöt liikkeelle - itse erehdyin käymään pari viikkoa takaperin lymfassa vähän flunssaisena, mikä sai flunssan rajusti pahemmaksi ja sitä vieläkin nyt parantelen.

  Mutta toivottavasti ruusu siis saataisiin kitketyksi. Se on melkoisen sitkeä kitkettävä, niin kuin olen itse ruusuja kitkiessäni huomannut.

  VastaaPoista