lauantai 5. toukokuuta 2012

Soutaa, huopaa

Lähinnä ollut raskassoutuista meno. Hyvinä uutisina kerrottakoon, että fysioterapeutin jumppaohjeilla sain oikean käden liikkeelle, voima vielä puuttuu, mutta hermopinne ainakin osittain laukesi. Tällä viikolla poistettiin portti, haava on ollut jonkun verran kipeä. Eikä pienten lasten kanssa touhuilu oikein sovi toipilaalle, kun aina ne pienet kädet sattuu just siihen kipeeseen kohtaan vaikka kuinka yrittää selittää, että äidillä on nyt tässä kipeä kohta.

Ensi viikolle sain ajan ekg:n vuorokausirekisteröintiin. Osuvasti ei ole niitä tuntemuksia enää ollut yhtä paljon, mutta pitää ohjelmoida rekisteröinti päivälle enemmän liikuntaa niin eiköhän ne saada taas esiin ja nauhalle. Luultavasti kyse on kuitenkin viattomista lisälyönneistä, mutta kun on pitkään on Herceptin niin pitää olla erityisen varovainen.

Kaulasuonen tukos alkaa ilmeisesti aukeamaan, kun ei ole enää ollut kaulalla kipua. Fragminia pistelen puoli vuotta, siitä kärsii vatsanahka ja lompakko. Lääkkeiden vuosimaksukattoon on vielä satasia matkaa.

Kurpitsan taimet kasvaa kohisten, chilin ja tomaatin taimet ovat jääneet kitukasvuisiksi. Kohta voisi jo puutarhaliikkestä käydä ostamassa ulkokukkia. Kukkapenkissä on pari tyhjää kohtaa.

3 kommenttia:

 1. Kauanpas sitä veenaa pitää sulatella! :( Hyvä kun pääsit portista - vai onko, jos i.v. lääkkeitä edelleen joudut ottamaan.

  Orvokit ainakin pärjää näillä viileillä kukkapenkin pikatäytteenä.

  VastaaPoista
 2. Peukut pystyssä, että pääsisit pian eroon hankaluuksista ja elämään ihan normaalia pikkulapsiperheen elämää lastesi ja miehesi kanssa. Valoa pimeään on varmasti tulossa, muutenkin kuin Emma Salokosken uudella, 9.5. ilmestyvällä levyllä, jota olen jo itse pari päivää kuunnellut täältä (koko levy siis jo netissä, ihan ilmaiseksi):

  http://nyt.fi/20120504-kuuntele-emma-salokoski-ensemblen-tuorein-levy-ennakkoon/?=1

  Kopsaa osoite ja käy kuuntelemassa. Itse tykkään kovasti, hyvää terapiamusiikkia tämäkin levy minun mielestäni. Kaunista ja rauhallista kuunneltavaa, kuuntelen tässä samalla, kun kirjoittelen. Nytkin.

  VastaaPoista
 3. Nyt on sitten Emman levy poistettu netistä, meinasin kuunnella taas kertaalleen. :-( Kurja homma. Ylihuomenna sitten jo saatavissa kaupoista, Stockalla näyttää olevan alehintaan (17.30 e, norm. 21,30 e) heti uutena.

  Tsemppiä sinulle sisäisiin ja ulkoisiin puutarhahommiin!

  PS. Käy puutarhatöiden lomassa kurkistamassa eilinen syöpäsolu/rikkaruohojuttuni: http://olipakerranrintasyopa.blogspot.com/2012/05/tottelemattomista-syopasoluista.html

  Linkkasin myös erään toisen kollegan aivan mahtavaan tuoreeseen blogikirjoitukseen, jossa käsitellään aika lailla samaa asiaa aivan loistavan rikkaruohovertauksen kautta: http://ajatelmiani.vuodatus.net/blog/3206440/rikkaruoho/

  VastaaPoista