torstai 4. marraskuuta 2010

Leikkauskuulumisia

Täällä mä jo kökötän sängyllä, pystyssäkin pysyy. Kivut erittäin vähäisiä, ei mitään verrattuna sektion jälkeisiin kipuihin. Mielialakin ihan hyvä. Leikkaus sujui hyvin, sinne meno ja tulo rauhallisesti Diapamin siivittämänä. Leikkaava lääkärikin kävi moikkaamassa ja sanoi, että kasvain saatiin hyvin leikattua pois ja kainalo tyhjennettiin. Sitten odotellaan patologin vastauksia.

Helpottunut olo ja kotiin pääsyä odotan kovasti. Hieman on tyhjän oloista tuossa vasemmalla. Haavaakin vilkaisin, kun paitaa vaihdoin, sen suhteen ei vielä mitään tuntemuksia, mutta tätä menetystä kerkeää sitten käsittelemään myöhemmin. Mietin, että tulikohan kasvaimelle lähtö vuosipäivänä. Diagnostinen kuvaus tehtii 17.12. ja jo sitä ennen kipu rinnassa ja kainalossa oli kiusannut pari viikkoa ennen kuin lähdin kyselemään, että olisiko tässä jotain huolestuttavaa, luultavasti se oli siellä muhinut ainakin kuukauden. Että siitäs sai!

Pitää yrittää vielä vähän aikaa valvoa vaikka väsyttäis, että saa sitten yöllä nukuttua. Päivä menikin torkkuen.

Hyvää illan jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että voit hyvin.Nyt se on ohi.(minua rupes itkettämään,tuli mieleen oma samanlainen leikkaus)Pikaista paranesta.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että leikkaus meni hyvin! Toipumisia!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla susta. Loistavaa, että leikkaus meni hyvin!!! Toipumisia täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Hienoa että kaikki on mennyt niin kuin piti. Viimein. Nyt pikaista toipumista, otahan iisisti!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa luettavaa ! Koitat nimenomaan levätä kotona etkä revitytä sitä haavaas - sen kyllä tietty tiedätkin, mutta sanonpa kuitenkin ;)
  VOINTEJA !! Pian pääset kotiin.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 6. Onneksi leikkaus on ohi ja alkaa siitä toipuminen. Ei se naisen elämä ole rinnasta kiinni, vaikka kyllä siinä prossesoitaava on.
  Onneksi ei ole kipuja ja siihen on onneksi lääkkeet jos niitä tulee.
  Nyt vain pikasita toipumista!

  VastaaPoista
 7. Oletpa ollut jo reipas :) Muista kuitenkin, että nyt et ole liian reipas ja tee mitään, mikä vaarantaisi haavan paranemisen ;) Ainakin sen aikaa lepäät ja varot, kun sulla on apua kotona. Toivotaan nyt todella, että ne ongelmat on jo takanapäin ja toivut hyvin ♥

  VastaaPoista