tiistai 29. kesäkuuta 2010

Pyrähdys kotona

Tultiin kotona käymään, kun pienemmällä pojalla oli sairaalakäynti. Laitettiin ruokatorven pH-mittari päiväksi, jos tuon limaisuuden taustalta paljastuisi refluksi. Isompi poika jäi muorin ja vaarin kanssa mökkeilemään.

Lääkärikin soitteli sydämen uä vastauksista eli pumppu on kunnossa ja hengenahdistuksen syynä oli varmaankin doketakselin aiheuttama keuhkoreaktio. Siltä se vaikuttaakin, koska nyt uusilla sytoilla vointi on paljon parempi, lähinnä hengästyttää sen takia kun on ihan surkea kunto. Sovittiin miehen kanssa, että nyt kesälomallaan se ulkoiluttaa mua päivittäin. Mukavampi se on yhdessä käydä kävelemässä ja tulee lähdettyä kun toinen vähän potkii.

Mulla olisi sytostaattivapaaviikko, mukavat kelit sattui. Tänään vois vähän kuopsutella puutarhassa ja huomenna ajellaan takaisin Kymenlaaksoon vanhempien luo lepäilemään. Kerkeisi käydä vanhoja ystäviäkin moikkaamassa ja nauttia lapsivapaista menoista, jos vaikka menisi miehen kanssa ulos syömään, voisi mennä vaihteeksi muuallekin kuin Hesburgeriin.

2 kommenttia:

  1. Kurjaa että on pienellä vaivoja. :(

    Mutta hienoa että sydämestä ei löytynyt vikaa ja hengenahdistuksetkin ovat salpaajan vaihdon myötä helpottaneet. Hengästyttää voi sekin jos hemoglobiini on kovin matalalla, sen opin sytohoitojen aikana.

    Loistavat kelit sattui sytovapaillesi, nauttikaa niistä!

    VastaaPoista
  2. Kerrankin kävi tuuri kelien kanssa. Jotenkin on aina tuntunut, että kaunein sää on silloin kun on sytoista eniten poikki.

    VastaaPoista