keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Argh!

Vaikea päätös taas, oonko niin kipeä, että pitää mennä käymään sairaalalla vai en. Vatsakivut taas vaivaa. Kohtutulehdukseen on menossa antibiootti vielä muutaman päivän, että kattelisko vielä rauhottuuko vai lähtiskö jo ryntäilemään gynenpäivystykseen. Päätöstä vaikeuttaa vielä se, että ollaan poistumassa Taysin läheisyydestä loppuviikoksi.

Meen kastelemaan kukkia ja miettimään.

5 kommenttia:

 1. Hei Adelheid! Hyvin kovalla kouralla sinua koetellaan, olen niin pahoillani... vaikka tuossa aiemmin kommentoit, että tarkoituksesi ei ole itkettää, niin ei sille mitään voi että silmät kostuu. Hyvä silti että päätit kirjoittaa tuntemuksistasi, kyllä se oikeasti auttaa. Kirjoittaminen jäsentää omia ajatuksia, ja vertaistuesta saa paitsi tukea myös vinkkejä ja tietoja asioista, joita ei itse ole huomannut. Jatka vaan !

  Taysin potilas oon mäkin, Radius oli aluksi pelottava ja outo paikka, olin siellä ihan hukassa, mutta valitettavan tutuksi tuo laitos pelleveistoksineen pääsi tulemaan.

  Mihin tulokseen tulit vatsakipusi kanssa ? Ehkä sinun tilallasi menisin käymään näytillä, ettei loppuviikkosi vaan menisi mönkään. Turhia käyntejä ei olekaan, jos on kipuja ja ei muutenkaan. Jaksuja !

  VastaaPoista
 2. Emmää mihinkä jaksanut lähteä. Syödään nyt tämä Tavanic kuuri taas loppuun ja meen sitten.

  Juu Radius on tullut turhankin tutuksi ja vielä saa aika monta kertaa käydä.

  Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Moikka minultakin. Ei haluaisi uskoa, että taas uusi ... Tervetuloa tukirinkiin!

  VastaaPoista
 4. Mietin tässä mikä sulla mahtaa olla valkosolutilanne? Sytostaatteja olet kuitenkin saanut jo monta satsia. Olisiko vika alhaisissa valkosoluissa kun eivät antibiootit pure..? Onko niitä tutkittu antibiootteja määrättäessä?

  Anteeksi kun kyselen, mutta tuntuu niin kohtuuttomalta että joudut vielä toistuvasta kohtutulehduksestakin kärsimään, ihan kuin syövässä ja sytostaateissa ei olisi tarpeeksi.

  VastaaPoista
 5. Joo, valkosolut oli ainakin vielä viime viikolla ihan hyvällä tasolla. Gynekologi ystäväni kanssa juttelin ja hän arvelikin, että vaatii normaalia pidemmän kuurin sytostaattien takia. Vähän on sellainen fiilis, ettei tällä kuurilla parane, että viimeistään maanantaina tarvii mennä hakemaan uutta kuuria tai jotain.

  VastaaPoista