perjantai 2. heinäkuuta 2010

Matalapainetta

Mikään ei tunnu miltään tai ainakaan mukavalta vaikka kaikki asetelmat pitäisi olla kohdillaan. Tai ehkäpä juuri siksi masentaakin, kun näin mukavina kesäpäivinä pitäisi olla hauskempaa kuin on. Pitää varmaan maanantaina sytostaattihoidossa jutella, jos saisi taas viriteltyä käyntiä psyk puolella. Alkumyllerryksessä muutaman kerran kävin juttelemassa, nyt taas olis aihetta käydä ennen kuin mieli sukeltaa liian syvälle. Viime yönä nukuinkin tosi huonosti, päässä pyöri liikaa ajatuksia ja lisäksi isommalla pojalla oli keskellä yötä tuttivierotusoireita, muutaman kerran piti laulaa Sininen uni ennen kuin rauhottui. Täytyis varmaan harjotella enemmän tuutulauluja, ettei tarvi aina samaa laulaa loopissa.

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän että kaunis hellepäivä voi masentaa, ehkä siihen vähän kulminoituu, että itse ei voikaan olla vapaa kuin taivaan lintu, vaan on kiinni hoidoissa. Onneksi päivät ovat erilaisia, ehkä huomenna on jo paremmin, toivon niin. Käytä vaan psykologisen puolen palveluita jos ja kun sinne pääset, kaikki apu kannattaa ottaa vastaan.

  Muistatko Tuu tuu tupakkarullan : ) Se oli mun suosikki. Parempaa huomista päivää.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ehdottaa lapin äidin kehtolaulua, mutta se kyllä melankoliallaan, hallaöillä ja muulla, vain lisää matalapainetta. Levon hetki nyt lyö, peikkoäidin kehtolaulu lennä lennä leppäkerttu ovat olleet menestyksekkäitä yöviisuja meidän perheessä. Ja niitä on tosiaan tarvittu.

  Hyvin kuvaat matalapainetta, "kun mikään ei tunnu miltään". Onneksi olet saanut apua sairauden psyykepuolen käsittelyyn, tuttuun tahoon on helpompi turvautua kun on tarvis.

  VastaaPoista
 3. Peikkoäidin kehtolaulu olikin muistaakseni hauska, pitää etsiä sanat kun ei enää muista. En tiedä oliko eilen illalla laulussa vai lauluäänessä vika, kun poika laitto kädet mun suun eteen ja sano että "loppu" ;)

  VastaaPoista
 4. Meidän kuusivuotiaskin vaatii usein iskää laulamaan tuon Sininen uni -laulun, eikä mikään muu kelpaa ;) Täällä yksi, joka ei ole vieläkään saanut aikaiseksi hakea niitä psykologisen puolen palveluita, vaikka tarvetta kyllä olisi.

  VastaaPoista