sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Outoja päiviä

Uusista sytoista ei ainakaan vielä suurempia oireita tai ainakaan mitään uutta, ehkä vähän väsyttää. Olo on jotenkin niin outo siis pääkopan sisällä, että en osaa sitä sanoiksi muotoilla. Toivoa, toivottomuutta ja sitten taas ihan turtana.

Välillä tuntuu, että olisi kiva kun voisi mennä töihin. Hoitaa muita niin pysyi ajatukset edes vähän aikaa poissa omasta navasta tai tässä tapauksessa tissistä. Todellisuus vaan on se, että en ole minkäänlaisessa työkunnossa, en henkisesti enkä fyysisesti.

4 kommenttia:

 1. Eipä tuohon tekstiisi osaa lisätä muuta kuin luettu on ja pahalta tuntuu. Sanojen helinällä toivotan kuitenkin parempaa oloa, toivoa toivottomuuteen ja rutkasti tehoa niihin uusiin lääkkeisiin.

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan pieni aavistus miltä susta tuntuu. Ja tuo tunteiden vuoristorata tulee varsinkin hoitojen aikana tutuksi, laidasta laitaan mennään, koko ajan. Halaus !

  ps. ulkoiletko ? pääsetkö yksiksesi tai vauvan kanssa kävelylenkille tuulettumaan?

  VastaaPoista
 3. Tekstisi on kuin omista muistiinpanoistani sytojen toisella jaksolla. Ilmoitin (tyhmä ja ahdistunut kun olin) että jos kerran tauti on kuolemaksi niin tahdon mennä tekemään juuri saamaani kesäsijaisuutta iiiihanaan työpaikkaan. Ja minähän menin ja vasta sitten nöyränä ja kipeänä otin sytkyjen seuraavan satsin vastaan. Ja kyllä, erittäin tyhmää.

  Ja mitä tästä opimme? Olen taas tekemässä keikkaa, ihan hiukan vaan. Jos en nosta kelan sairauspäivärahaa niin ei kai se sitten ole luvatonta, eihän...

  TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kaikille! Sateen jälkeen paistaa aina aurinko, sitä odotellessa.

  Betty, pääsen lenkille, ihan yksinkin jos vaan jaksan lähteä. Eilen kävin kävelyllä metsässä, missä olen lapsena leikkinyt, kylläpä oli paikat muuttuneet.

  Prognoosi, onhan se työnteko sallittua, kunhan ei sillä itseään liikaa rasita. Mäkin olen miettinyt, että kunhan vaan tästä hoitorumbasta selviän ja sitten vietän pari kuukautta kotona A:n kanssa ekstralaatuaikaa, mistä se jää nyt paitsi, niin sitten mä palaan töihin, mun laskelmien mukaan se saisi olla jo ensi maaliskuussa.

  VastaaPoista