tiistai 20. marraskuuta 2012

Infektion provosoima depressio

Hyvin alkanut kunnon kohotus kuntosalilla sai äkillisen stopin viikko sitten alkaneen korvatulehduksen/ epämääräisen flunssan takia. Väsyttää, huimaa, oksettaa, tykyttää ja mielen valtaa tunne ettei mistään tule mitään. Päivät on mennyt taas nukkuessa tai telkkaria katsellen. Kolottaa sieltä ja täältä, mieli laukkaa omia polkujaan, vaikka kuinka yritän tolkuttaa itselleni, että ei ole kauaa kun pet-ct:llä todettiin, että ei ole syöpää. Mulla on ihan liikaa aikaa miettiä, mutta toisaalta ei jaksa mitään tehdäkään, että saisi ajatukset muualle. Ahdistuspipoja tulee taas pojille. Olen huomannut, kun oikein ahdistaa niin mä alan kutomaan pipoja. No päät pysyy lämpiminä ja tuleehan niistä hyviä joululahjoja, jos ei omaan käyttöön tarvitse. Voi kun pääsis jo töihin! Joulukuun alkuun on vielä pari viikkoa, silloin alkaa työt parilla päivällä viikossa. Toivottavasti tämä epämääräinen olo menee ohi siihen mennessä.
Synkkää on, ulkonakin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sinun pitäisi jo töihin päästä. Hyvä että on ne käsityöt! Siinä vaan ajatukset on vapaana laukkaamaan. Mistä keksittäis sinulle semmoinen tekeminen, mikä sitoisi myös ajatukset. Minulla se on maalaus. Ja kun ei kotona mitään synny, niin kurssille muiden kanssa. Pääsee muutamaksi tunniksi arjen yläpuolelle. Kiinnostaisiko ratsastus? Keramiikka? Koira? :D

    VastaaPoista
  2. Hyviä ideoita rk! Valokuvaus kyllä kiinnostaisi, mutta meidän kansanopistossa ei ollut oikein sopivaa kurssia ja sitten pitäisi sijoittaa kunnon kameraankin.
    Nuo viikot, kun jaksoin käydä kuntosalilla sujui mukavasti ja mielialakin oli parempi.

    VastaaPoista