perjantai 14. joulukuuta 2012

Kontrolli onkologilla

Sairastumiseni 3-vuotisvuosipäivää vietetään ensi maanantaina. Olisiko tämä se joulu, kun alkaa viimeinkin mennä paremmin? Onkologilla tuumailtiin verikokeita, tulehdusarvot edelleen hieman koholla ja lämpöily jatkuu aiempaa lievempänä onneksi. Herceptiini-kuumeeksi edelleen tulkitaan ja hyvähän se niin olisi. Vielä kuukausi pari niin viimeisetkin Herkun rippeet on poistunut elimistöstä. Kuukausi sitten alkaneista rytmihäiriötuntemuksista mainitsin. Omasta mielestäni sopisi kammioperäisiksi lisälyönneiksi, jotka yleensä on harmittomia. Aiemminkin näitä on ollut pitkän valvomisen ja kahviyliannostuksen yhteydessä, mutta nyt nämä ovat melkein joka päiväisiä ja jatkuvat useita tunteja kerrallaan. Illasta ei meinaa välillä saada unta, kun muljahtelee ja tykyttää. No onkologi oli sitä mieltä, että kun ottaa historiani huomioon ja varsinkin runsaasti nautitut sytostaatit niin vaatii lisätutkimuksia eli ekg:n vuorokausirekisteröinnin ja tarkistetaan kilpirauhasarvot. Tyverbin aiheuttama kilpirauhasvaurio voi olla palautuva, joten tarkastetaan arvot, ettei ole liian korkeat ja aiheita tykyttelyä. Lähete plastiikkakirurgille oli tehty 2 kk sitten ja tänään se oli viimeinkin löytänyt perille. Matka Radiuksesta Taysin päätaloon on välillä pitkä.

Normaali elämää töissä on  kokeiltu nyt pari viikkoa. Mukavaa on käydä töissä, mutta tosi paljon väsyttää. Pari päivää viikossa käyn töissä ja lepopäivät tulee ainakin nyt tarpeeseen.
Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta!

2 kommenttia:

 1. Lähete Kasarminkadulta Talvelantielle (n. 10 km) on täälläkin matkannut joskus lähes vuoden! Se on tuo Itella - eikö niin ;)
  Kiva että pääsit vihdoin aloittelemaan työt. Toivottavasti saat jatkaa kahden työpäivän mallia niin kauan kuin hyvältä tuntuu ja itse haluat ja sitten myöhemmin lisätä päiviä vaikka yksi kerrallaan.
  Hyvää 3-vuotispäivää ja touhukasta joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla, että olet päässyt taas yhden etapin eteenpäin elämässä. :-)

  Radiuksesta on Taysin päätalolle noin 20 metriä, mutta se on odottavalle toooosi pitkä.

  VastaaPoista