perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lehtijuttu

Pari viikkoa sitten kävi Me Naiset-lehdestä toimittaja haastattelemassa ja tällä viikolla juttu ilmestyi lehdessä. He halusivat haastatella levinnyttä syöpää sairastavia ihmisiä ja kuulla ajatuksia siitä miltä tuntuu, kun tietää elämänsä pituuden olevan lyhyempi kuin muilla ikäisillään. Otsikot oli hurjia, mutta juttuun olin tyytyväinen. Kaikkien syöpäpotilaiden "taistelu" ei pääty voittoon ja "terveen papereihin". Hienoa, että tämän vähemmistönkin ääni pääsee välillä kuuluviin. Juttuun osallistui kaksi muutakin rohkeaa ihanaa ihmistä.12 kommenttia:

 1. Juttuasi oli "mukava" lukea. Tsemppiä kovasti:) toivon sinulle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos jutusta.Olette rohkeita.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin lehden ja luin juttusi. Kaikkea hyvää sinulle yhdessä perheesi kanssa. Kiitos, että annoit kasvot syövälle, joka ei olekaan pelkkä selviytymistarina.

  VastaaPoista
 4. Olen täysin samaa mieltä kanssasi että syöpää ei tarvitse sairastaa jalostuakseen ihmisenä. Toivon sinulle pitkää hoitovastetta ja onnellisia hetkiä läheistesi kanssa. Sade

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu! Sanaton olo ...

  VastaaPoista
 6. Näinhän se on, et nykyään uskotellaan syövän olevan vaan sellainen pahamaineinen tauti, josta kyllä sankarillisesti jalostuneena toivutaan. Eikä se kumminkaan ole totta.
  Toivon sulle mahdollisimman paljon hyviä hetkiä perheesi kanssa.

  VastaaPoista
 7. Minäkin hankin lehden ja luin jutun parin kertaan pääsiäisen aikaan. Otin itselleni vielä kopion jutustasi, kun annoin lehden kiertoon.

  Koetan muistaa ohjeesi, ettei kannata liikoja miettiä tekemisiään siltä kannalta mitä muut ihmiset sanoo.

  Maija

  VastaaPoista
 8. Kiitos vielä, että annoit haastattelun tuohon lehteen!

  Maija

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno juttu! Kiitos, että löytyy rohkeita ihmisiä, jotka uskaltaa antaa "kasvot" syövälle.

  VastaaPoista
 10. Olet ihanan rohkea ja rehellinen, kiitos että kerroit totuudenmukaisesti syövästä. Se ei todellakaan ketään jalosta ja tee paremmaksi ihmiseksi. Tiedotusvälineillä vaan on yleensä tarve tehdä niitä sankaritarinoita, mutta kyllä on parempi tietää totuus. Sankaritarinat voivat jopa tehdä sen, että sairastuneen tuttavat vähättelevät tautia tyyliin että selviäähän siitä. Se ei auta sairastunutta, joka joutuu käymään ajatukset kuolemasta läpi. Eletään päivä kerrallaan, nautitaan tästä hetkestä ! Kukaan ei tiedä päiviensä määrää, oli sitten syöpä tai ei. Halaus ja ihania kevätpäiviä, voi hyvin !

  VastaaPoista
 11. Kirjoitus oli hyvin kirjoitettu, ihana oli löytää blogisi :) kaikkea hyvää ja iloa päiviisi<3

  VastaaPoista