perjantai 18. helmikuuta 2011

Sairaalakiertue

Tänään tein kunnon sairaalakiertueen. Ensin alavatsakipujen selvittelyssä aluesairaalalla ja sitten Herceptiniä Taysissa. Samalla kertaa kävin työpaikalla kaffella. Mukava olisi töihin palata, mutta taitaa vaan pää olla vielä niin jumissa, ettei millään kykene. Onneksi töissä oltiin ymmärtäväisiä ja paluu töihin onnistuu myöhemmin keväällä. Alavatsakipujen taustalla ei onneksi löytynyt mitään poikkeavaa. Syöpää tietysti pelkäsin ja helpotuksesta tirautin pari kyyneltäkin.

Välillä elämä tuntuu tosi vaikealta, mutta onneksi parempia hetkiä on välillä. Pahinta on se, että mikään ei oikein tunnu miltään. Järki sanoo, että nyt pitäisi olla kivaa, hauksaa ja muutenkin mukavaa, mutta sitä tunnetta ei vaan tule.
Lastenhoitoapua ollaan saatu ja tarpeeseen tulee. Ensi viikolla pienimmäiseni menee kanssa hoitoon, onneksi pojille löytyi yhteinen perhepäivähoitaja.

5 kommenttia:

 1. Hienoa, ettei alavatsakipujen taustalta löydetty mitään poikkeavaa. Itse oletan, että omat nippailuni johtuvat siitä, että alakerran kalusto surkastuu antihormonien vaikutuksesta.. Mutta kyllä se p*****een syöpä käy mielessä aina kun kolottaa :/

  Lepää aina tilaisuuden tullen hyvällä omallatunnolla. Lisää niitä parempia hetkiä sulle toivon.

  VastaaPoista
 2. Se on pysäyttävä tunne, kun mikään ei enää tunnu miltään. Toimii kun kone, mutta ei muista sellaista iloa ja hauskaa mikä ihan läikähtää sisällä. Viimeksi tuntui kun kaikki värit olisivat hävinneet elämästä. Juuri kun ne olivat palanneet tuli kaikki uudestaan.

  Onneksi saat lastenhoidossa apua. Lepää hyvällä omallatunnolla, olet vielä niin nuori ja ennätät olla töissä myöhemminkin.

  VastaaPoista
 3. Masennuksessa ei ole ON/OFF nappia. Voihan sitä ajatella myös suojautumiskeinona, olet kokenut liikaa ja mieli sanoo, että nyt riittää. Uskon kyllä, että vähitellen, sitten kun olet valmis, alkaa taas tuntumaankin joltakin, vaikka syöpää edeltäneeseen aikaan ei paluuta olekaan.
  Helpotus, että vatsakivuille ei löytynyt syöpäsyytä ja töihin on varmasti kiva palata, kunhan jaksat. Sekin on jo jotain, että jaksoit käydä moikkaamassa.

  VastaaPoista
 4. Hyvä että vatsakivuille ei löytynyt mitään häijyä aiheuttajaa.

  Mukavaa että pojat pääsivät yhdessä pph:lle, varmaan helpottaa hoitotaipaleen alkua.

  Vähitellen, toivottavasti, ne paremmat hetket lisääntyvät ja alkavat olla enemmistössä. Mutta ei sitä taida voida kiirehtiä.

  VastaaPoista
 5. Jaksuja !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista