tiistai 7. kesäkuuta 2011

Puuhailuja

Puuhailupäivän tuloksia. Kuva kortista on valitettavasti huono, mutta kortti on jo onnellisella synttärisankarilla. Hame on tehty farkuista.

Ihanaa, kun on nukkunut hyvin, jaksanut puuhailla ja shoppailla. Poikia on vähän ikävä, kun ne on mummolassa hoidossa, mutta pitää nyt nauttia vapaudesta.

Tautiuutisia on sen verran, että maksa-arvot oli kohonnut liikaa ja Tyverb jouduttiin jättämään tauolle 2 viikoksi, sitten uudet labrat. Mitähän tästä sitten ajattelis... ihan kiva, että ei ole joka päivä pahoinvointia ja halkeilleet sormenpäät saa hetken aikaa parantua, mutta kaikkensa sitä haluaisi tehdä, että pahapaskiainen pysyisi poissa.
Lymfaterapia sujuu hyvin, enää pari kertaa jäljellä. Kädessä ei juurikaan ole enää turvotusta, kainaloon ja hartiaan vielä pakkautuu.

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä ja kiitos kuvista :) Parasta on kuitenkin se, että olosi tuntuu paremmalta ja jaksat jo puuhastella - vaikka neuloa koristemekkoa korttiin. Pahapaskiainen saisi kyllä pysyä poissa ilman sivuvaikutuksia, niinkuin noissa hoidoissa ei olisi jo ollut tarpeeksi.

  VastaaPoista
 2. Harmi että tyverb on saanut maksan ärsyyntymään. Kauanko kuuria oli tarkoitus jatkaa?

  Mutta hienoa että lymfasta on ollut apua turvotukseen, toivottavasti pysyykin poissa!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että voimia on palautunut ja on levännyt olo.

  Meilläkin on tytär ollut sunnuntaista asti mummolassa, serkutkin on siellä. Mukava saada tehdä hommia kotona rauhassa, mutta nyt ikävä jo. Kohta käyn hakemassa kotiin.

  Toivottavasti maksa-arvot palautuvat nopeasti. Hyvää kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania puuhailun tuloksia ! Kiva tuo hame ja samalla tulee kierrätystä kehiin. Ja vielä ihanampaa että olet saanut nukutuksi ja puuhailluksi.
  Peukkuja että maksa-arvot taas pian ok.

  VastaaPoista
 5. Mielettömät puuhastelut ; ) Kiva hame ! Ite en osaa ommella yhtikäs mitään, pelkästään kutoa. Äijäraasu joutuu kulkemaan liian pitkissä housuissa aina, kunnes lahkeet repeytyy esim. farkuissa niin, että on pakko viedä jollekulle korjattavaksi. Just vein kolmet farkut. Äijä kiroili, kun on niin pännä, että lahkeet kuluu ... ihan hyvä äijä olet, sanoin ...
  Nauti Ade kesästä ja kärpäsistä ! Maksa-arvoille hyvää lepoa ja sitten taas paskiaisen kimppuun - jes !

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti maksa-arvot vain hieman hypähtivät ja palautuvat pian normitasolle. Kiva, että olet saanut nukuttua ja jaksanut vähän puuhailla - sitä kautta mielialakin nousee ja jaksaa taas vähän enemmän :)

  VastaaPoista