perjantai 9. joulukuuta 2011

Herceptin nro 33

Laskennallisesti arvioin, että tänään olisi ollut 33. Herceptin. Tippakanyyli saatiin laitettua toisella yrittämällä. Taas mä mietin sitä porttia, pitäiskö se laitattaa vai ei. Ensi viikolla lääkäri soittelee sydämen uä:n tuloksista niin voin samalla kysellä, että onko se jo varmaa, että Herkku ja Tyverb jatkuu vielä vuoden.

Tyverbin syöminen tökkii nyt erityisen paljon, pahimmillaan on puolissa sormista haavaumia, jotka on tosi kipeitä. Nopeasti oppii kirjoittamaan tietokoneella vaan terveillä sormilla. Rasittavaa on myös, että melkein joka aamupäivä menee öklöttävän olon kanssa. Blääh!

Vaikeaa yrittää palata normaaliin elämään, kun lääkitysten kanssa olo ei ole normaali. Syöpää ei millään saa mielestä. Tietysti tämä ajankohtakin aiheuttaa ahdistusta, kun kohta on diagnoosin 2 vuotispäivä. Ei taida tänäkään vuonna olla kovin kummoista joulufiilistä.

5 kommenttia:

 1. Jos nyt mistään voi olla hyvillään, niin ainakin siitä, että teet "vain" nelipäiväistä työviikkoa. Vähän helpotusta yleiseen kurjaan oloon - ehkä. Syöpähoidoissa on liian vaikea kippuroida lääkäreitä vastaankaan. Takuulla syyttää itseään, jos SE uusii sen jälkeen kun on jättänyt suositellut hoidot kesken tai tehnyt muita omia päätöksiä, vaikka SE voi uusia kaikkia ohjeita noudattaenkin.
  Koita nyt kuitenkin raapia sitä joulufiilistä jostakin ihan pikkuisen kerrallaan, ehkä joulusi on aavistuksen verran parempi kuin viime vuonna :) Toivon niin. - Mites ne piparit?

  VastaaPoista
 2. Joo no onhan se yleinen vointi ja tunnelma paljon parempi kuin viime vuonna. Pitäis vaan olla ihan heti heti nyt samantien entisessä kunnossa ja vireessä, mutta tuskasen hidasta on normaaliuden tavoittelu.
  Pipareita on tulossa, yhden taikinan söin jo kokonaan, toivottavasti tästä toisesta taikinasta tulee pipareitakin.

  Mukavaa joulu odottelua sullekin RK!

  VastaaPoista
 3. heippa täältä Savon maalta pitkästä aikaa. On sinulla ollut kova kaksi vuotinen. Monta on hoitoa takana, eikä sitä tautia saa millään mielestä ennenkuin olo korjaantuu ja hoidot loppuu kokonaan. Luin jostakin uutta tutkimusta, että Herceptinistä on kehitteillä rokotetta, jonka voisi itse pistää. Olishan se hurja helpotus jatkuvan kanyylinlaiton ja sairaalassa ramppaamisen sijaan.
  Hienoa, että olet jaksanut kydä töissä, ei varmaankaan ihan helppoa ole jaksaminen, mutta voihan se työssä olo viedä ajatukset muualle ja elämä normalisoituu.
  Jotenkin ei täälläkään ole joulufiilistä. Viimeaikoina olen niin paljon ikävöinyt kuolleita läheisiäni, että alkaa mennä vähän ahdistuksen puolelle. Osansa varmaan tieynlainen stressi koulusta, töistä ja omasta jaksmisesta.
  Pitää vaan yrittää löytää jostain sitä joulumieltä. Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 4. piparitaikinat massussa ; ) jeee sama vika täällä päässä - kukakohan on keksinyt laittaa sen taikinan ollenkaan uuniin ?
  päivät töissä ja iltaisin sukankutimissa ; )
  ps. teetkö ite taikinan ? me tehdään kukkolan pipareita
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Piparitaikina onkin parempaa kuin ne kuivat piparit :) Tein joskus nuorena tyttönä myös sokerikakkutaikinoita ihan vaan syötäväksi ;D)

  Joulufiilistä etsitään täälläkin - uhkaa ahistella ja väsyttääkin :P Olis edes lunta, niin ei olis niin pimeetä ja märkää. Valivali..

  Aika ikäviä töidenkin kannalta nuo haavaumat ja äklöolo :/ Toivottavasti menisivät ohi.

  VastaaPoista