tiistai 20. joulukuuta 2011

Kuumeista joulunodotusta

Ei helpottanut vieläkään. Kuumetta ollut taas pari päivää. Kurkkukipu on vähäisempää, mutta kuume sai taas säikähtämään. Selkää särkee ja leikattua "rintaa" (siis sitä kohtaan missä rinta oli) särkee vähän, mä olen nyt kovasti tuijotellut, että alkaako punottamaan. Toivottavasti ei taas iske ruusutulehdus. Joulu osastolla olisikin aika ikävää. Tänään kävin onkologilla, eiliset tulehdusarvot oli normaalit, mitään selvää infektiota ei löytynyt. Seurataan nyt muutama päivä, jos ei ala helpottaa tai pahenee aloitan antibiootin. Toivottavasti on vaan virusinfektion jälkimaininkeja. Hoitona lepoa, kova väsymys helpottaakin rauhoittumista sohvan kulmaan.

Huomenna taidan suunnata poikien kanssa oman äidin helmoihin lepäämään. Toivottavasti muut jaksaa laittaa joulua. Pojat ainakin odottaa joulua kovasti.

Posti toi joulukorttien lisäksi ajan portin laittoon tammikuulle. Peukut ja varpaat pystyyn, että sen kanssa menee kaikki nyt hyvin.

8 kommenttia:

 1. Kyllä nyt saisi riittää sinun rääkkääminen. Toivon sinulle sellaisen joululahjan, että ensi vuonna pääset nauttimaan normaalimmasta olosta ja mitkään pöpöt, eikä muutkaan pirulaiset pääse sinua yllättämään.
  Joulun odotusta, mutta ilman kuumetta :))

  VastaaPoista
 2. Kaikki peukut ja varpaat pystyssä portin laittoa ajatellen !
  Kyllä ne muut jaksaa laittaa joulua. Ihaninta on nähdä lasten silmistä joulun ihanuus. Se on sitä aidointa ; )
  Voimahali !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Peukut ja varpaat pystyssä täälläkin - ja voimahali kans!

  VastaaPoista
 4. Pystyssä on. Kenelläkään ei voi olla niin huono tuuri, että tuokin epäonnistuisi.

  Onko se tämä joulun aika, kun niin monilla tuntuu olevan jotain hässäkkää. Kouvolassa asuvalla siskollani on myös ollut jotain rankkaa hoitoresistenttiä ihmeflunssaa kaksi kuukautta. Kahdenkaan ab-kuurin jälkeen ei helpota, joten virusta varmaan.

  Äidille hoitoon ja lepäämään, jospa se auttaisi :)

  VastaaPoista
 5. P.S. Postikortin kokoinen taustakuva muuttui eilen taas normaaliksi, koko ruudun täyttäväksi. Ihmeellistä tämä tietokoneen sielunelämä - vai käviköhän tonttu fiksaamassa.

  VastaaPoista
 6. Mä fiksasin sen, kun porukoiden koneella näkyi sama ongelma.

  VastaaPoista
 7. Parempaa vointia - toivottavasti on kohentunut jo. Ja rentouttavaa joulunaikaa.

  Mulla on ollut jatkuvasti kipuja leikkausalueella sen jälkeen kun tunto siihen hissukseen palasi, oletan että katkotut hermot ne siellä vaan nipistelee kun missään kuvissa ei ole mitään koskaan näkynyt...

  VastaaPoista