lauantai 9. kesäkuuta 2012

Samuli Putro - Mitäpä jos

Mitäpä jos pelkään turhaan ja haaskaan tärkeitä hetkiä elämästäni. Mitäpä jos tämän paremmaksi ei elämä tule. Mitäpä jos syövän sairastaminen tuhosi tulevaisuuteni ja elämän haluni.
Elämän palauttaminen oikeille raiteille vaatii nyt aikaa, apua ja tukea. Kärsivällisyyttä vaaditaan, jaksaa jaksaa. Pika sprintti syöpää vastaan on muuttunut maratoniksi.

6 kommenttia:

 1. voin vain toivottaa äärettömästi voimia <3

  VastaaPoista
 2. kuten rk voimia maratonille !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Mietin pitkään, mitä osaisin sanoa sinua tukeakseni. Maratonisi on venynyt epäinhimillisen pitkäksi, olisi jo kohtuullista, että saisit palata jo normaaliin elämään.

  Tässä sairauksien "korkeampaa merkitystä" pohtineen Ilkka Vartiovaaran tunnelmia, sinulla on nyt varmasti aika samanlaisia: "Esimerkiksi itseni on täysin mahdotonta nähdä sairaudellani minkäänlaista ylevää tarkoitusta tai viestiä. Se tuli minuun salaa kuin varas ja tuhosi elämääni pysyvällä tavalla, jota en mielelläni edes muistele ja jonka yhä edessä olevia vaiheita en tunne. Minä valehtelisin, jos väittäisin sairauksilla olevan hienoja ja syvällisiä merkityksiä. Eivät ihmiset todellisuudessa halua itselleen tai läheisilleen sairauksia eivätkä he myöskään tahdo "jalostua" tällä tavalla. Todellisuudessa he haluaisivat elää mahdollisimman terveinä ja tyytyväisinä. Sairaus on vihattu ja pelätty vastustaja, jota ei ole koskaan kutsuttu elämäämme."

  Jaksa vielä, maaliviiva tulee kyllä.

  VastaaPoista
 5. Minä en osaa kommentoida. Halusin vain kertoa käynnistäni täällä. Käyn täällä usein.
  Sinulle j a perheellesi lähetän lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista