maanantai 27. elokuuta 2012

Tuliaisia


Hollannin matka taas tehty. Tässä kuva Het Loo Palacesta. Hieno linna puutarhoineen ja tosi kuuma päivä. Matkalla koin monia mukavia hetkiä. Pyöräilyä, shoppailua, rantaa ja hyvää ruokaa. Ilmeisesti viimeisenä päivänä onnistuin syömään myös jotain ei niin hyvää ruokaa, koska tuliaisena matkalta toin jonkinlaisen suolistobakteerin ja sen tuomista iloista olen nyt viikonlopun nauttinut. Kuumetta yli 39 astetta ja mahaa kiertää. Mitään ei ole oikein voinut syödä. Onneksi pääsin nopeasti onkologille ja kun CRP oli yli 60 aloitettiin myös antibiootti ajatuksella tapetaan kaikki oravaa pienemmät. Lisäksi sain kuulla hyvän uutisen, PET-CT oli täysin puhdas, ei mitään viitettä syövästä tai tulehduspesäkkeistä. Nyt kuumeiluselvityksissä pallo on heitetty infektiolääkärille, jos sieltä päin tulisi jotain ideaa.

Viikko aloitetaan rauhallisissa merkeissä. Pystyasento aiheuttaa edelleen lievää pahoinvointia. Mukanani tuomat kukkasipulit saa odottaa ainakin ensi viikkoon maahan pääsyä.

5 kommenttia:

 1. Hui miten hieno linna ja puutarha! Kiitos kuvan jakamisesta. Onnea ja hyvää kasvua sipuleille ;D - ja infektiolääkärille viisautta!

  VastaaPoista
 2. Puhtaat kuvat ovat mahtava juttu! Kun vielä aikaisemman kuumeesi aiheuttaja jäisi pian haaviin ja saisit tehokkaat tropit. :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea puhtaista kuvista!

  Ja peukkuja siihen että kuumeilun syy vihdoin selviäisi.

  VastaaPoista
 4. Kompataan rk:tä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Tänään mennään testaamaan reumalääkärin viisautta. Epäilen kyllä, että jäykkyys ja nivelkivut on ihan hormonilääkkeiden aiheuttamia.

  VastaaPoista