torstai 14. maaliskuuta 2013

Survivor Radius

Vihdoinkin alkaa tuntumaan siltä, että mä olen selviytyjä. En ole enää syöpäpotilas vaan syövästä selviytyjä. Mahdollinen uusiminen ei enää ahdista vaan tulevaisuus häämöttää varovaisen valoisana. Tänään kävin mammografiassa ja uä:ssä eikä mitään viitettä uusimisesta ollut! Jännitti aivan mahdottomasti, tutkimus tehtiin samassa huoneessa missä reilut 3 vuotta sitten sain kuulla syövästä ja sinne paluu saa aina tunteet pintaan. Nyt mä vihdoin olen saanut edes jonkinlaisen rauhan syöpäpelosta. Nyt on edessä 6 kk kontrolliväli, ensimmäistä kertaa näin pitkä tauko. Koko kevät ja kesä ilman onkologiaa!


8 kommenttia:

 1. Onnea neljännen syövättömän vuoden alkamiselle! Luottavaista mieltä ja mielenrauhaa myös!

  Nätti kuva - kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. Ihana uutinen. Itselläni oli 3 v tarkastus Radiuksessa viime syksynä ja kyllä pelotti. Nyt on enmmän pelottomia päiviä kuin syöpäpelkoisia. Onneksi elämä tuntuu kantavan. Aurinkoista kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon ja auringonpaistetta koko perheenne elämään! t.iina

  VastaaPoista
 4. Valoisaa kevättä ja luottamusta hyviin päiviin!

  VastaaPoista
 5. Valoisampaa jatkoa kaikissa mahdollisissa asioissa! <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä se on jo aikakin sun päästä vähän irti onkologiasta. Mielenrauhaa, hyvää oloa ja kohoavaa kuntokäyrää! Onko kunnon noustessa alkanut paino laskea?

  Mulla on kyllä kunto noussut, mutta ilman ruokavalion kevennystä on just ja just farkut lakanneet kiristämästä..

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla Terhi, että sullakin kunto nousee. Mulla on nyt -8kg, ei ihan superdieetti vauhtia, mutta ihan ok.

  VastaaPoista
 8. 8kg on hieno saavutus! Upeeta! Ja kun otetaan huomioon, että lihakset painaa enemmän kuin tuo höttö, niin sussa on varmasti tapahtunut suuria muutoksia :)

  Kyllä omakin "valmentajani" jo perjantaina sanoi, että olisi pitänyt ottaa kuva ihan aluksi ja nyt voisi ottaa vertailukuvan. Ja tietysti sitten muutaman kuukauden kuluttua uuden.. Onneksi ei ole olemassa sitä aloituskuvaa ;) Meillä ei ole vaakaa ja salillakaan ei ole vaaka toiminut, joten mitään lukuja en tiedä. Taidettiin kirurgilla kuitenkin mitata tuo "vyötärönympärys", joten ehkä (toivottavasti) jossain vaiheessa kuulen mitä siinä on tapahtunut.

  Lisää virpojia tänne, että päästään näistä karkkivuorista pian eroon.. Isäntä kävi tyhjentämässä henkilökuntamyymälän ja mulla ei ole ollut minkäänlaista selkärankaa näiden suklaiden keskellä.....

  VastaaPoista