lauantai 30. marraskuuta 2013

Ei tullutkaan sytostaattia

Taaskaan ei mene kuin suomenruotsalaisessa lifestyle ohjelmassa. Keskiviikkona alkoi kurkku kipu ja nousi kuume ja torstaina onkologin käynnillä todettiin, että on niin kova tauti päällä, että sytostaattia ei voitu antaa vaan suosiolla siirrettiin ensi viikolle. Perjantaina kävin vielä kontrolli verikokeissa. Pelkäsin jo, että joudun osastolle hoitoon, kun kuume huiteli 40 asteessa. Onneksi CRP oli noussut vain 60:stä 90:een ja sain jäädä kotiin potemaan. Toivottavasti antibiootit nyt taltuttavat taudin. Vähän huolettaa, kun vielä eilen illalla nousi kuumetta. Sen verran hurja olo oli, että mietin, että jos tänään vielä nousee korkea kuume täytyy mennä päivystykseen, kun en enää uskalla kotiin jäädä. Ruokakaan ei ole oikein maistunut. Ruoan korvikkeena olen nauttinut proteiini juomia. Tuntuu, että tuollainen kylmä juotava menee paremmin alas kuin ruoka.

Seuraava vastekuvaus on 16.12. Jännittää tosi paljon, kun sen perusteella päätetään kuinka pitkään sytostaatteja jatketaan. Jotenkin olen tsempannut itseni, että jaksan ne kuusi kertaa, kun viimeinen olisi joulun jälkeen ja sitten olisi kaikki kärsitty.

Hieman tekisi jo mieli valmistella joulua, mutta kun ei vaan jaksa. Lapset ja mies taitaa saada sellaiset lahjat mitkä saa netistä tilattua.

5 kommenttia:

 1. Voi itku ja harmi. Koita jaksaa. Täällä vähän sama tilanne; just heräsin 18 tunnin koomasta, ainoastaan lääkkeet oon ottanut, mutta muuten taju kankaalla. Kuumemittari on kainalossa, toivottavasti ei tarvi lähtee sairaalaa kohti. Älä huolehti lahjoista tai muusta toisarvoisesta (vaikka lapsille tietty tärkeitä...) vaan lepää ja kerää voimia. Jos ruoka ei maistu niin kisko niitä juomia vaan! Nestettä ja proteiineja, niillä selviää - ja täällä rulettaa myös pinaattikeitto.
  Halaus Nyytiäiseltä

  VastaaPoista
 2. no voi nenä! Saitko sitten kuiteskin jonkun pöpön sieltä kädentaitomessuilta? Vaikka kaipa nöitä pöpöjä nyt vilisee kaikkialla! Voimia ja toipumisia! iita

  VastaaPoista
 3. Kyllä tästä taas noustaan! Voimia myös Nyytiäiselle!

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä niin huonoa tuuria näiden hoitojen kanssa :/ Toivottavasti se vaste on kuitenkin ollut hyvä ja voidaan pitää se odotettu pitkä hoitotauko.

  Netistä saa kyllä tilattua lähes kaikkea mitä rahalla saa.

  Paranemisia ja tsempit!

  VastaaPoista