perjantai 8. marraskuuta 2013

Kortisoniyökötys

Eilen aloitin taas kortisonit, jotka jatkuu vielä sytojen jälkeenkin pari päivää. Niistäkin pelkästään tulee yököttävä olo, eikä oloa parantanut tänään tiputetut sytot. Tuntuu kuin maku olisi jo nyt lähtenyt vääristymään. Yöks!
Tänään oli tosi mukava vierustoveri sytoissa ja tuli juteltua koko tiputuksen ajan. Aika meni nopeasti ja jälkeen päin oli oikein virkistynyt olo. Ihmisten tapaamista mä kaipaan, kun en enää käy töissä. Täytyy varmaan ensi keväälle miettiä joku harrastus ihan vaan sen takia, että näkisi ihmisiä. En tainnut täällä mainitakaan, että minulle myönnettiin työkyvyttömyyseläke toistaiseksi ja posti toi oikein eläkeläiskortin, mikä oli tosi hurjaa ja kurjaa. Aiemmin kuntoutustuella sitä korttia ei tullut, mutta nyt mä olen "oikea" eläkeläinen. Onhan tässä vielä mahdollista palata töihin, jos vointi ylläpitohoidolla on riittävän hyvä. Se täytyy vaan ensin todeta mikä se kunto sitten on ja tarkkaan miettiä, että varmasti jaksaa työn haasteet niin, ettei ihan itseään uuvuta. No se tuntuu vielä todella kaukaiselta.

Nyt taas sitten odotellaan, minkälaisia oireita tällä kertaa sytostaatit tuo. Toivottavasti viikon päästä vointi olisi jo hyvässä nousussa, kun todella haluaisin päästä Tampereen kädentaitomessuille. Mä jo suunnittelin, että hankin jostain rullatuolin lainaan ja laitan siskon lykkimään mua pitkin messuhallia. :)

11 kommenttia:

 1. Kivaa jos johonkin selviät hoitojen välillä,mutta kässämessujen tungokseen??? Siellähän täytyy terveelläkin olla aika hyvä kunto selvitäkseen.Ja se pöpömäärä mikä siellä on -itse en sijassasi harkitsikaan!

  VastaaPoista
 2. Jos siskos ei pääse, olen vapaaehtoinen tuolia lykkäämään :-)
  Pöpöjä on joka paikassa, kyllähän sä ammattilaisena osaat riskejä pienentää :-) Olen seurannut blogiasi vuoden verran ja toivotan hel***illistä taistelutahtoa!

  VastaaPoista
 3. Tarkkaan mä sen harkitsen mihin menen, jos jaksan. Ensi sunnuntaihin mennessä Neulasta on nostanut valkosolut ja ennaltaehkäisevä antibiootti aloitettu, lisäki muutenkin käyn kaupassa käsihuuteen kanssa, enkä laita käsiäni suuhun niin luulen suuremmilta pöpöiltä säilyväni, Ja samaan aikaan kotona kaksi päikkyläistä kantaa varmasti kaikki mahdolliset kauden pöpöt kotiin.
  Kotona kökkiminen alkaa todella kyllästyttää jo, mutta katsotaan nyt miten kunnon kanssa käy.

  VastaaPoista
 4. Ihana ajatus messuille osallistumisesta pyörätuolissa, toivottavasti toipuisit :)

  Kaupassa käyntiin ja pöpöjen välttämiseen hanskat on hyvä myös. Helppo toteuttaa tähän vuodenaikaan. Käsidesihän ei kaiketi auta viruksiin juurikaan.

  VastaaPoista
 5. Messuille vaan! Ite täällä tokakierroksen ekoissa huuruissa kärvistelevänä oon jo ihan tylsistynyt... Kalenteroin ystävien vierailuja "vahvemmille" viikoille, että on mitä odottaa ;D Mieli pysyy pirteempänä, kun on tekemistä odotettavissa ja saa inspiksiä ulkomaailmasta sellaisiin asioihin, mitkä on itselle tärkeitä.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti nyt ei ainakaan mitään tulehdusta tule lisäksi - eikä kai ole enää juurikaan mahdollista näillä suojaustoimenpiteillä..? Tosin kaikki nuo mömmöt voi pitää olon muuten huonona :/ Toivotaan että kuntoudut messukondikseen ja saat sen hoitovapaan vuoden ♥ *peukku*

  Tsemppivä!

  VastaaPoista
 7. Tohon pöpöasiaan en ota kantaa, mutta sen pyörötuolin saat ihan sieltä messupaikalta lainaan.

  Kolme vuotta sitten mä mä mursin lannerankani, mut halusin kumminkin Habitareen mennä. Etukäteen laitettiin kysely messuille, kuinka pyörötuoli järjestyisi. Siellä se sit oli odottamassa sovittuna aikana sisääntulon vieressä nimellä varustettuna. Sisko oli mullakin lykkimässä tuolia. Oli muuten ihan valaiseva kokemus olla liikkeellä tollailla esteellisenä. Ihan joka paikkaan ei todellakaan päässy, nähny tms. Niin ja sitten se miten kanssaihmiset huomioivat pyörätuolin tai eivät huomoineet.
  Toivottavasti muuten kuntoudut messukävijäksi, p-tuolista visiitti ei jää kiinni.
  Tsemmpiä tähän p...maiseen pakolliseen hoitojaksoon!

  VastaaPoista
 8. No,käsidesin käyttöhän on kyllä osa suojautumista,mutta ympärillä yskivät ja pärskivät ihmiset on siellä tungoksessa vieläkin pahempi uhka!

  VastaaPoista
 9. Ollaankos sitä messukunnossa? Toivottavasti! :)

  VastaaPoista
 10. *Peukut messukondikselle*

  VastaaPoista
 11. Sunnuntaihin asti vielä kerään voimia ja sitten menen, jos jaksan. 'viikon olen kököttänyt sisällä, ainoastaan pienet kävelylenkit päiväohjelmassa niin alkaa vähitellen kyllästyttää.

  VastaaPoista