torstai 26. joulukuuta 2013

Joko se joulu on ohi?

Juhlapyhinä on paljon tylsempää olla huonovointinen ja väsynyt. Tuntuu, että joulu perinteet on ollut suorittamista ja mistään en ole oikein osannut nauttia. Ruoka ei maistu, suklaa ei maistu, tunnelma ei saavuta sydäntä ja väsyttää koko ajan. Väsymys on sekä fyysistä että henkistä. Jalat on kuin lyijyä ja särkee. Onneksi huomenna on jo tavallinen arkipäivä. Harmi vaan, että joudun huomisen viettämään Taysissa hakemassa lisää pahaa oloa. Viimeinen sytostaatti tällä erää on huomenna, mutta se ei paljon lohduta, kun tietää, että seuraavat kaksi viikkoa on tuskaiset.

Välillä ei vaan jaksa.

16 kommenttia:

 1. Hei,

  Tänään löysin blogisi ja luin sen läpi. Olen tämän sairauden kanssa niin monesta asiasta kanssasi samaa mieltä. Tsemppiä sulle seuraavaan hoitoon. Minä napsin vielä maanantaiaamuun sytopillereitä, sitten viikon tauko. Mun hoitojaksoa on kestänyt nyt 1 vuosi 5 kuukautta. Samoja hoitoja kuin sinullakin. Taistellaan! Terveisin piipii:-)

  VastaaPoista
 2. Voi, on sullakin pitkät hoidot takana. Jaksamista!!!

  VastaaPoista
 3. Sanaton. Jaksa vielä vähän :( ♥

  VastaaPoista
 4. Joko sinä siellä saat hoitoannoksiasi?

  Onhan tätä jo kestänyt kauan ja loppua ei näy. Toisaalta se on hyväkin, on se tietty turvallisuuden tunne vaikkei nämä kyllä mitään mukavia ole.

  Toivon, että kroppasi kestää tämän hoitojakson hyvin tai edes siedettävästi. Olet mielessäni. Olisi kiva viestitellä muutoinkin, mutta en tiedä miten yhteistietojen vaihto onnistuisi.

  Terveisin piipii:-)

  VastaaPoista
 5. Hei. Paljon, paljon jaksamista sinne. Toivotaan siedettävää kahta viikkoa, ja hyvää tavallista arkea sen jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Paukkuja kahdelle seuraavalle viikolle, tälle hetkelle, ja jokaiselle päivälle.

  VastaaPoista
 7. Jaksa vielä tämä rupeama ♥

  Voimia!

  VastaaPoista
 8. Voimaa sinulle! Toivon todella, että ensi vuosi olisi tätä vuotta helpompi ja pääsisit taas kiinni tavalliseen arkeen ilman hoitorumbaa. <3

  VastaaPoista
 9. Nyt on sytostaatti vaikuttamassa ja vointi kortisonien ansiosta vielä kohtuullisen hyvä. Mielialakin hieman parempi. Kyllä tästäkin taas selvitään.

  Piipii: mulla on tätä sivua varten email, jonka kautta voidaan kirjoitella henkilökohtaisemmin. Osoite on adelhaid80 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. No hoitorumbasta en pääse eroon. Herceptin ja pertutsumabi jatkuu edelleen 3 viikon välein, mutta niiden jäljiltä vointi pitäisi olla parempi. Olen ihan tyytyväinen jo siihen, että sytostaateista pääsee eroon. Elämä vaan jatkossakin kulkee 3 viikon jaksoissa.

  VastaaPoista
 11. Hyvä, että sytostaateista kuitenkin. Peukut pystyssä pertutsumabin ja herceptinin tehon ja siedettävyyden puolesta! Onko sulla myös joku hormonaalinen lääke (Procren tms.) niiden lisäksi?

  VastaaPoista
 12. Kunhan hoitosi siirtyy noihin (onko ne Herceptin ja Perjeta), niin olokin pääsee nousemaan. Kun varsinaiset sytot jää pois. Jos tuo lääkitys, niin 3 viikon välein hoidoissa käyntikin muuttuu helpommaksi.

  Terkuin piipii

  VastaaPoista
 13. Hei kohtalosisko! Vihdoin löysin henkilön, jolla lähes sama DG kuin itselläni! Saanko laittaa sinulle meiliä? Oltiin hoidossakin samassa paikkaa samaan aikaan :)
  ~ Meiju

  VastaaPoista
 14. Jokin hormonilääke on vielä luvassa, kun Procren on ollut tauolla sytostaatin ajan. Lisäksi on suunniteltu luustolääkettä pienten luustopesäkkeiden takia, mutta siitä kuulen sitten seuraavalla kerralla.

  Meiju, laita vain emailia osoitteeseen adelhaid80(at)gmail.com yritän jaksaa vastailla viimeistään, kun olen tästä viimeisestä sytostaatti kuopasta selvinnyt.

  VastaaPoista
 15. Oikein hyvää alkanutta vuotta ♡

  VastaaPoista