sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi syöpävuosi aloitettu

Uusi vuosi on aloitettu ja suurimmat sytostaattioireet kärsitty. Vielä kun saisi pahoinvoinnin ja voimattomuuden vähenemään niin voisi varsinainen toipuminen alkaa. Vaikka eihän kaikki hoidot vielä tai koskaan lopu, mutta toivon ylläpitolääkkeiltä hieman enemmmän armollisuutta.

Sairaudesta kertominen on aina vaikeaa ja nyt viellä vaikeampaa, kun ei ole hehkuttaa jotain hienoa päätepistettä, kuten paranemista. Vastapuolen saa hiljaiseksi viimeistään kertomalla, että hoidot ei lopu ikinä. Olen ollut kuitenkin onnekas keskustelukumppaneiden suhteen, että minulta ei ole kysytty "ennustetta" tai "elinajaodotusta", siitä suuret pisteet heille. Monet kohtalotoverit kun ovat joutuneet sellaisiinkiin kysymyksiin vastaamaan. Itse en sellaisia halua edes ajatella. Elämä kulkee nyt 3 viikon jaksoissa ja hyviä tai huonoja uutisia kuulee 3 kk välein.

Uudelta vuodelta toivon sytostaatti vaupautta ja hiusten kasvua!

6 kommenttia:

 1. Niitä minäkin sinulle toivon ♡ Sekä hyviä ylläpitolääkkeitä!

  VastaaPoista
 2. Voimia toipumiseen ♥

  VastaaPoista
 3. Parhaita ylläpitolääkkeitä, ja pahoinvoinnin helpottamista toivon vilpittömästi, ja pikaisesti sinulle,että arki helpottuisi ja olosi kohenisi.
  Lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 4. Toivon sulle pikaista olon kohennusta, pitkää sytostaattivapaata, niitä hiuksia ja ihan tavallista arkea ♡

  VastaaPoista
 5. Hyvää alkanutta uutta vuotta! Minullakin on suunnitelmissa, että jos kaikki menee niin hyvin kuin voi, niin sytoja vielä 4 sykliä, sen jälkeen jatkuisi ylläpitolääkityksellä eli Herceptin ja Perjeta.

  Terkuin piipii

  VastaaPoista