perjantai 29. elokuuta 2014

Tyhjä olo

Olo on välillä rauhallinen, välillä pelottaa. Aina ei muista sitä mitä tästä seuraa. Keskityn sen hetkiseen oloon. Pahoinvointi yllättää vielä aamupäivisin. Kipua on vähemmän ja yritän vähentää kipulääkettä sillä tuloksella, että aamuyöstä herään vierotusoireisiin. Päälle päin näytän normaalilta kotiäidiltä, voi kun vaan ulkopuoliset tietäisi mitä pinnan alla kuohuu. Vaikka jaksaa jo välillä hymyillä ja nauraa on paha olo ja itku aina lähellä.

Vuosi sitten makasin sairaalassa. Kaikki tuntui romahtaneen. Syksyn tuoksu tuo mieleen muistoja vuoden takaisesta. Vuosi ollaan selvitty eteen päin. Ei se kuitenkaan riitä.

Nyt jännitetään taas kontrolli kuvien tuloksia. Pelottaa se "entä jos taas". Miten sitä jaksaisi. Tiedän, että jaksaa kun on pakko.

Kesästä on hyviä muistoja. Ensi kesänä hankin sellaisen SUP-laudan ja istuen melon järvien rantoja pitkin. Eihän sitä vaan tiedä minkälainen kesä ensi kesä on. Toivottavasti hyvä.

Tissi naulaan ja saunomaan:


6 kommenttia:

 1. Toivon sinulle ihanan viipyileviä syys päiviä ja ruskan tuomaa voimaa <3

  VastaaPoista
 2. Toivoa ja voimia sinulle. Näytit viimeksi tavatessamme niin hyvältä, että uskon hyviin tuloksiin. :-)

  VastaaPoista
 3. Iso suru pinnan alla on raskas, mutta senhän sitä jaksaa mikä on pakko, vaikka tuntuu ettei millään jaksaisikaan. Hyviä tuloksia sinulle taas toivon enemmän kuin mitään muuta ja mahdollisimman mukavaa syksyn alkua.

  VastaaPoista
 4. Peukutan hyville tuloksille. Ne ON hyvät! Ja raikasta, värikästä syksyä.

  Terkuin pirkko

  VastaaPoista
 5. Saa sitä itkeäkin,jos on paha olla.Toisinaan kaikenlainen tunteiden pidättely vie hirveästi energiaa - kaiken päälle.Toivotaan hyviä tuloksia! -K-

  VastaaPoista
 6. Toivon niin kovasti sinulle onnellisia ja elämäntäyteisiä hetkiä perheesi kanssa. Ja uskon, että tulokset ovat hyvät! Jaksuja!

  VastaaPoista