lauantai 17. tammikuuta 2015

Unta vain

Näin unta, että mä juoksin. En hengästynyt vaan juokseminen tuntui ihanalta. Halusin vain jatkaa ja jatkaa. Sitten heräsin aamulla ja muistin, että jo pelkkä ripeä kävely aiheuttaa hengenahdistusta. No vielä mä joskus sprinttaan edes pienen pätkän ja nautin vauhdista. Onhan asiat kuitenkin paljon paremmin kuin vuosi sitten, kun doketakseli-sytostaatti loppui. Silloin ahdisti henkeä jo levossakin ja jouduin sen takia sairaalaankin. Onneksi on niin hienoja lääkkeitä, että saan nyt nauttia elämästäni ilman suurempia haittavaikutuksia. Superhessu on niin ihana!

Viikon päästä on seuraava vartalon CT ja nyt alkoi jo tulokset hieman hermostuttamaan. En millään haluaisi luopua tästä lääkkeestä, kun seuraavan lääkkeen haitoista ei ole tietoa. Eikä se tietenkään olisi mikään hyvä merkki, jos jo nyt tauti olisi herännyt taas.

Mä natustelen tässä viimeisiä antibiootteja, jotka aloitettiin orastavaan keuhkokuumeeseen. Viime viikonloppuna nousi kuume ja maanantaina se läheteli jo neljääkymppiä niin kävin sairaalan ensiavussakin kääntymässä. Onneksi tilanne ei ollut paha ja sain yhden satsin i.v. antibioottia ja sitten jatkettiin suun kautta. Nyt tuntuu, että tauti alkaa helpottaa.

Jännittävät pari viikkoa taas luvassa. Toivotaan pelkkiä hyviä uutisia!

5 kommenttia:

 1. Niitä toivotaan! ♥ Ja edelleen hyvää oloa - ja sitä juoksua :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Peukut ja varpaat pystyyn , jotta kuvauksen tulokset ovat hienot. Mahtavaa, että olet voinut tilanne huomioden hyvin. Tsemppiä koko perheelle.!! Toivottaa jo pitempään blogiasi seurannut

  VastaaPoista
 3. Täälläkin peukutetaan hyvien uutisten puolesta. Mukavaa alkanutta vuotta ja niitä juoksuaskeliakin toivotellen!

  VastaaPoista
 4. Joo oon kanssa pitkään seurannut sun blogia ja toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää=) ja täällä kanssa on peukut ja varpaat pystyssä, että CT:n kuvat olisivat oikein hyvät=)

  VastaaPoista
 5. Minäkin näen usein unia missä juoksen ja juostessa hyvä olo. No, herätessä totuus paljastuu ��

  Hienoa kuulla, että ab tehonnut. Ja tuleviin kuviin vain hyviä kuvia!

  Terkuin Pirkko

  VastaaPoista