lauantai 16. lokakuuta 2010

Ei aina voi voittaa

Viime aikoina hyva onni on ollut vahissa. Usko siihen, etta asiat menee hyvin vahenee koko ajan. Onko oikeesti kaikilla nain hankalaa vaan vain mulla. Aamu alkoi silla, etta kaaduin vauvan kanssa rapuissa, onneksi vaan pari rappua, pikku-A loi suunsa, mutta onneksi ei kovin pahasti paataan, verta tuli, mutta pienella pelastyksella selvittiin. Naissa hollantilaisissa taloissa on tosi jyrkat rappuset, niin ma aamukankeilla jaloilla kompuroin. Itellani on mojovat mustelmat, ei luita poikki talla kertaa.
Illasta kavin sitten suihkussa ja suihkuttelin kaskysta tippaportin haavaa ja huomasin sitten, etta kappas keskella haavaa on reika ja sielta pilkottaa portti. Voi v-sana, perkele ja saatana paalle. Haava on siis ollut vahan tulehtunut, mutta ma olen sunnutaista asti syonyt antibioottia niin aattelin, etta kylla se siita paranee. Kaytiin paivystavasta apteekista hakemassa haavalappuja ja aamulla taytyy soitella kirurgipaivystajalle, etta kuinka ma taman haavan suojaan, kunnes tiistaina palaan Suomeen. Ja toinen v-sana paalle, tama portti pitaa varmaan poistaa kokonaan. Yrita tassa sitten olla positiivinen.

Huomenna ohjelmassa olisi Rotterdamin elaintarha, jos siella olisi vaikka hauskoja apinoita. Nyt ma lahden nukkumaan mun pikku-apinan viereen.

12 kommenttia:

 1. Parit voimasanat täältä koti-Suomestakin, jos vaikka auttaisi pahaan oloon! Reikä on saatava hyvin peitetyksi, senhän sinä tiedätkin, mutta ei nämä kompuroinnit kuitenkaan siihen itse pääpahaan ja hoitosuunnitelman toteutumiseen vaikuta. Mustelmat paranee - puhaltaa, puhaltaa - ja onneksi ei sen pahemmin käynyt. Onhan sinulla kovasti jännät paikat nyt, kun se leikkaus pelottaa, niin pienemmätkin vastoinkäymiset tuntuvat ylivoimaisilta. Toivon oikein hauskoja apinoita viihdykkeeksi, että paha mieli unohtuisi. Parempaa loppulomaa ja voi kuitenkin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Voi pientä ja voi sua :( Kyllä nyt varmaan vaan odottaa kotiinpääsyä, kun haava märkii ja portti törröttää. Ja kaikkien porttiin liittyneiden ongelmien jälkeen se pitää vielä ilmeisesti poistaa :/ Kyllä sulla muutenkin olisi jo ihan tarpeeksi näissä rankoissa hoidoissa ja pienten lasten hoitamisessa. *Nippu voimasanoja*

  Valtavasti jaksuja sulle! Ja toivottavasti loppureissu menee hyvin.

  VastaaPoista
 3. Däääääm!!! Mutta onneksi, kuten ärkoo jo totesi, portti on "vain" portti, väline, jonka tarkoitus oli itse varsinaisia hoitoja helpottaa.. mikä nyt sinun kohdalla ei kyllä ole niin mennyt. Harmitus harmitus.

  Suojaa, peitä, pidä puhtaana, nehän sinä kyllä tiedät. Kyllä se antibioottikuuri on siellä kuitenkin jotain työtä tehnyt, ettei tulehdus ole pahemmaksi päässyt. Nyt jaksamista uuden vaivan kanssa!

  Koettakaahan naatiskella kuiteskin loppulomasta, apinat ja gorillat:)

  VastaaPoista
 4. Ensiharmitus alkaa helpottaa. Kysyin neuvoja Suomesta ja veljen puoliso hommasi reseptin tutulta laakarilta ja auttoi viela apteekissa kaynnissa. Nailla varmaan parjataan loppuloma ja tiistaina paasee taas Taysin turvalliseen huomaan.

  Ai niin ja toinen antibiootti ei kay yhteen alkoholin kanssa, niin siihen loppu viinilasillisen nautiskelu iltaisin. No kotona sitten taas skoolailaan uudestaan sytojen loppumisen kunniaksi.

  VastaaPoista
 5. Harmitus tosiaan, olisi suonut että lomasi olisi sujunut ilmaan yhtään vastoinkäymistä. Mutta ei näihin maailma kaadu, sinun mieliala vaan vähäksi aikaa. Hali !
  Mukavaa että sulla on ollut ihanat auttavat apujoukot siellä. Hauskoja apinoita !

  VastaaPoista
 6. Huih tuota portaissa kompurointia, onneksi ei käynyt pahemmin. Ja onpa kurjaa että vasta-asennettu portti tuolla lailla temppuilee. Onneksi olet saanut apua ongelmaan, eikä se toivon mukaan pilaa loppulomaa.

  VastaaPoista
 7. Hyvä juttu, että sait jo lääkkeet ja neuvot haavanhoitoon ja mielikin on jo parempi :)

  VastaaPoista
 8. Sinulla on ollut tosi v-mäisiä tapahtumia, juuri silloin kun niitä vähiten kaipaa. Joskus kaikki kaatuu päälle, kun niitä vähiten odottaisi. Onneksi sinulla tuntuu siellä olevan porukkaa, joka osaa auttaa.

  Tuo lapsen kanssa kaatuminen on ihan hirveen pelottavaa. Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Täällä Savon suunnalla pidetään peukkuja sinne maailmalle päin, että loppuloma meneen hyvin ja pääsette turvallisesti takaisin. Sit eikun leikkausta jännäämään. Tsemppiä, tsemppiä ja vaiika lisää voimasanoja, jos niistä on apua.
  ps. Vaikka itse en oikeastaan ikkinä kiroile, nyyään pääsee suusta välillä tosi voimallisia sanoja. :P

  VastaaPoista
 9. Miten menee?

  Yksi blogikirjoituksesi oli päässyt mukaan viime tiistain roosa nauha -luentotilaisuuteen täällä Helsingissä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kysymästä Kitsune. Menettelee. Hollanin reissu meni hyvin, jos ei tätä portti ongelmaa lasketa. Heti kotiuduttua kävin lääkärillä ja sain pari päivää antibioottia suoneen ja tänään portti sitten poistettiin ja viikonlopun yli käyn tk:ssa hakemassa suoneen antibioottia. Tulehdus toivottavasti tästä rauhottuu, ettei ensi viikolle suunniteltu leikkaus vaan siirry. Antibiootit on ainakin jytäkät kahta suun kautta ja yhtä suoneen, luulis pahemmankin bakteerin talttuvan.

  Pojat on röhässä niin ei paljoa tarvi, nukkua. Onneksi sain tänään nukuttua päikkärit sairaalassa.

  Mitä mun kirjoitus ollut luennolla? Mitäs mä olin oikein kirjoitellut? Oliko joku teistä siellä puhumassa?

  Mä kopioin tämän tekstin vielä blogikirjoituksiin niin on kuulumiset helposti näkyvillä. En taas ole jaksanut kirjotella, Tays järjestää mulle niin mukavasti tekemistä.

  VastaaPoista
 11. Lääkäri joka puhui siellä luentotilaisuudessa syöpähoitojen sivuvaikutuksista oli lukenut blogiasi ja lainannut sieltä yhtä syyskuun kirjoitustasi hyvänä esimerkkinä sytojen aikaansaamasta hoitoväsymyksestä. Tuo avatar-kuvasi oli siinä tekstin vieressä, siitä tunnistettiin kenen blogia lainattiin.

  VastaaPoista
 12. Oho, mä olen ihan otettu tästä kunniasta olla esimerkillinen sytostaattiväsymyspotilas. :)

  VastaaPoista