tiistai 12. lokakuuta 2010

Kuntoutusloma Hollannissa

Selvittiin kaikesta huolimatta, tanne Hollantiin. Ei ollut ihan paras ajankohta lentaa, heti sytostaattien jalkeen ja nukkumattoman yon jalkeen.
Nyt hyvin nukutun yon jalkeen alkaa elama voittaa ja kavin jo pyorailemassa ja shoppaamassa. Taalla on mukavaa pyorailla, kun on niin tasaista. Pojille on molemmille istuimet pyoriin niin paastaan porukalla viela ajelemaan.

Leikkaus valahtelee valilla mielessa, matkan jalkeen on enaa viikko aikaa. Alkaa jo oikeesti jannittaa.

Suomeen on kuulemma satanut paikoittain jo lunta, taalla on onneksi kuivaa ja leitoa.

Yrittaa saada selvaa tekstista, aakkoset puuttuu koneesta.

Hyvaa viikonalkua!

9 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet päässyt perille kaikesta huolimatta. Aika hurjaa lentää heti hoitojen jälkeen. Minulla oli just viimeinen Herkku, ensi viikolla alkaa cef :(

  Nauti lomasta, vaikka toipumiseen varmaan menee. Ja sitten eikun kohti leikkausta :)

  VastaaPoista
 2. Heips, nautipa täysillä leudosta kelistä ! Pyöräily kuulostaa mukavalle, Mansessa se on jo vilpoista touhua, täällä ei onneks silti lumesta vielä tiedetä, mutta vilppeetä on. Älähän murehdi tulevia, leikkaus hoituu murehtimattakin, vaan nauti lomasta.

  VastaaPoista
 3. Kuten betty, toivotan mukavia pyöräretkiä ja kehotan olemaan ajattelematta liikoja leikkausta. Se tulee, ja sinun tehtävänäsi on vain pysytellä nukkumatin mailla. Ammattilaiset hoitaa homman kotiin. Ja kahden rinnanpoistoleikkauksen kokemuksella: hyvin se menee. Toipuminen on yllättävän nopeaa, eikä kipuja tarvitse kärsiä, aika vähällä kipulääkityksellä pärjää.

  Mutta nyt: nauttikaahan täkäläistä leudommista tuulista! (täällä satoi viime yönä ensilumi, eikä yllättäen sulanutkaan päivän aikana..)

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla että olo on jo kohentunut niin paljon että jaksat pyöräilläkin!

  Ei siihen leikkaukseen enää kauan sitten olekaan. Onneksi sulla on nyt tämä reissu että on vähän muutakin ajateltavaa kuin tuleva leikkaus.

  Muistuu elävästi mieleen omat tunnelmat leikkausta odotellessa. Ei se onneksi sitten ollut niin kamalaa kuin pelkäsin.

  VastaaPoista
 5. Mukavastihan taalla edelleen menee. Maha taynna hyvaa sushia.

  Leikkauksessa kai eniten jannittaa se, etta joutuu taysin toisten armoille. Mua ei ole siis koskaan nukutettu, mutta hyvinhan kaikki yleensa menee. Hyvin outoa vaan katsella toiselta puolelta leikkaussalitoimintaa.

  VastaaPoista
 6. Jatka hyvällä mielellä lomaasi. Leikkausta ihan oikeasti on turha pelätä tai kipuja sen jälkeen. Esilääkkeillä ja kipulääkkeillä se asia hoituu todella hyvin. Eri asia on sitten psyykkinen toipuminen, sen aika on myöhemmin, niinkuin olet näistä blogeista huomannut.
  Luottavaista leikkauksen odottelua ja hyvää vointia!

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän tuon nukuttamiseen liittyvän pelon. Itsekkin ekassa toimenpiteessä jännitin nimenomaan sitä nukuttamista ja tein tikusta asiaa, voidakseni laittaa kotiin vielä viestin, jonka lopussa luki "silleen by the way" rakastan teitä.. Nyt kun mua on nukuteltu harva se vuosi ja tänä vuonna kahdesti, se ei enää pelota ;)

  Kiva että jaksat pyöräillä ja että hyvin menee :) Täällä pääkaupunkiseudullakin oli eilen nähty lumihiutaleita - itse en niitä nähnyt, mutta tuuli oli hurrrrja ja paleli. Ja tänäänkin palelee.

  VastaaPoista
 8. Nautihan reissusta äläkä turhaan jännää leikkausta. Itsestäni tuntuu näin jälkeen päin, että leikkaus oli tästä hoitorumbasta se helpoin osuus. Särkylääkkeitä ei kannata pihistellä vaan ottaa kuten tohtorit määrää.

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä kuin Tilu - leikkaus on helpoin osio koko rumbasta. Ihanaa lomaa Hollannissa. Kiva, että teillä on hyvät ilmat. NAUTI JA NAUTTIKAA ; ) Suomessa on hrrrr kylmä.
  pirtsikka

  VastaaPoista