lauantai 5. marraskuuta 2011

Takaisin terveiden maailmaan

Tällä viikolla pääsin viimeinkin aloittamaan työt. Kovasti jännitti miten jaksaa, ettei vaan kesken päivää jalat kieltäydy kävelemästä ja pää paukahda täysin jumiin. Hyvin on kuitenkin alkanut, uudessa työpaikassa oli hyvin järjestetty perehtyminen. Tuntuu ihanalta taas käydä töissä! Olen nyt tuntenut itseni enemmän terveeksi ja "normaaliksi". Jaloissa ja selässä tuntuu illasta, että on päivän ollut jalkeilla, mutta eiköhän tähän taas nopeasti totu. Aloitin 4 päiväsellä viikolla ja olinkin loppuviikosta jo niin väsyksissä, että perjantai vapaa teki hyvää.

 Lymfaterapia jatkuu edelleen ja tuloksiakin ollaan saatu aikaan, paikoittain jopa pari senttiä lähtenyt käsivarresta ja kainaloa/selkää ei ole enää juurikaan särkenyt.

Taas tuntuu elämä menevän mukavasti eteen päin, eikä pieni flunssakaan ole haitannut. Väsymys on jo niin tuttua, että sen kanssa pärjää töissäkin. Pitää vapaapäivänä yrittää nukkua univelkoja pois. Rauhallinen viikonloppu tiedossa, kun pojat on mummolassa.

Syöpärintamalta ei mitään uutta!
Rauhallista pyhäinpäivää!

8 kommenttia:

 1. "Syöpärintamalta ei mitään uutta!" - No news is good news ;)

  Kyllä se normielämä saa olon tuntumaan normaalimmalta. Ja sitä alkaa arvostaa viikonloppuja kun on töissä, vaikka mielellään sielläkin käy. Kiva kuulla, että sekä työssä että lymfassa on mennyt hyvin ja elämä menee muutenkin mukavasti eteenpäin :)

  Rauhallista pyhäinpäivää sinne myös!

  VastaaPoista
 2. Just niinkuin Terhi sanoi: "no news is good news" syöpärintamalla! Hienoa että pääsit takaisin töihin - hyvä sinä :) ja hienoa on sekin, että voi aloittaa nelipäiväisellä. Varmasti on jalat alussa kipeät, vaikka kuinka olisi käynyt pyöräilyleirillä Hollannissa ;) Tervetuloa takaisin "terveiden maailmaan", missä se raja sitten kulkeekin.
  Voihan hyvin ja ole ahkera!

  VastaaPoista
 3. Kyllä töissä olossa on parasta juuri se, että saa kokea olevansa "normaali". Eikä ehdi vatkata syöpäjuttuja, eikä muistella kolottaako ja pitääkö jalat.. Toiseksi parasta on nämä viikonloput, ANSAITUT viikonloput! Hienoa että viimoin olet päässyt tähän iloon kiinni:)

  Täällä takana vauhdikas pyhäinpäiväviikonloppu, mukavaa menoa, musiikkia ja ystäviä ympäri suomea. Teidän versio kuulostaa leppoisammalta. Toivottovasti olet saanut univelat ja väsyt maksettua. Työniloa taas tulevalle viikolle!

  VastaaPoista
 4. Työniloa !!!!!!!!!!!!!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Olipa ihania uutisia!

  -m-

  VastaaPoista
 6. Hienoa että työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja fiilikset on hyvät! :)

  Syöpärintamalta ei mitään uutta kaivatakaan.

  Mulla on alkanut myös taas kertyä nestettä tuonne kainalon alle, saisinkohan seuraavan lääkärikäynnin yhteydessä rutkutettua lymfalähetteen...

  VastaaPoista
 7. Minulla on nyt kaksi leikkausta takana ja odottelen muiden hoitojen alkamista. Mukava kuulla, että sinä olet päässyt jo töiden makuuun.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että tuntuu ihanalta ! Puolensa työlläkin, kunhan ei vie ihan kaikkia voimia, nelipäiväinen viikko siis upee juttu myös ! Jaksuja !

  VastaaPoista