torstai 12. maaliskuuta 2015

Kuvauskuulumiset

Muutaman päivän on pitänyt sulatella uusia tuloksia. CT-kuvissa näkyi siis, että vasemmalla keuhkossa on aiempaa enemmän nestettä, vaikka sitä on tässä välissä punktoitu pois. Lisäksi muutama imusolmuke oli kasvanut entisestään. Tauti on siis taas hiljalleen nostamassa päätään. Osasin tätä jo pelätäkin, kun hengenahdistus on hiljalleen vaan lisääntynyt. Pientä toivoa kuitenkin elättelin, että asiat ei olisi näin. Koville ottaa, että taas joudutaan hoitoa muuttamaan. Nyt hoidoiksi aloitettiin Herceptin ja Xeloda, joka on suun kautta otettava sytostaatti. Toivotaan nyt hyvää ja pitkää vastetta. Keuhkojen nesteily toivottavasti alkaa vähenemään, kun hengenahdistus alkaa rajoittamaan tekemisiä, kun jo kävellessä hengästyy voimakkaasti. Huomenna käyn punktiossa poistamassa liikoja nesteitä, toivottavasti sitten ei tarvitse pitkään aikaan mennä uudelleen.

3 kommenttia:

  1. Rankkaa on ja surullista. Hyvät toivotukset tuntuvat tyhjiltä sanoilta, mutta kovasti voimaa ja taistelutahtoa sinulle! Ja pitkää vastetta lääkkeistä! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi paska! Toivon hyvää hoitovastetta uusille lääkkeille, ja että olosi paranisi pian.

    VastaaPoista
  3. Voi ei. Nyt peukut pystyyn, että vastetta riittäisi pitkään lääkeyhdistelmästä. Minulle Herceptin on tuttu, mutta Xelodasta ei ole kokemuksia.

    VastaaPoista