keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Doomsday is coming

Huomenna on onkologin aika ja hyvällä onnella patologi on kerennyt kattomaan leikkauksen koepalat. Kirurgi ainakin sanoi, että oli pyytänyt ne normaalia kiireellisempänä. Jännittää, kuuleeko huomenna hyviä, huonoja ja epäselviä uutisia.

Mahdoton väsymys on painanut muutaman päivän. Aamulla voisi nukkua pitkään, mutta oikea kylki on ihan jumissa, kun nukkumisasennot on rajoitettuja. Onneksi lastenhoitoapua on nyt riittävästi, että olen saanut levätä rauhassa. Tänään jaksoin käydä kävelylläkin, ihanan kirpakka ilma. Kantapäät vaan kipeytyi kävellessä pahasti, mutta se taitaa liittyä näihin nivelvaivoihin.
Tamofenin aloitin viikko sitten ja se kai voi pahentaa nivelvaivoja. Öisin on ollut hikoilua, mutta sytostaattien aikana taisi suurin osa estrogeenia tuottavista soluista sanoa jo sopimuksensa irti. Toivotaan siis, että silloin kärsityt hikoilut on nyt kärsittävistä pois.

Huomenna isompi pojista pääsee isin kanssa Hoploppiin ja mä lähden samalla Ideaparkkiin ostoksille. Toivottavasti aamun lääkäriaika ei pilaa koko päivän tunnelmaa.

6 kommenttia:

 1. Oho mikä otsikko. Hyvää toivotaan! Kaikki paha pois isoilla marginaaleilla! Mukavaa loppupäivää ja voimia. Älä hätäile sen jaksamisen kanssa, rääkkisi on ollut uskomattoman kova, joten anna toipumiselle aikaa. Vuosi ainakin.
  Hesas on TALVI! Lunta 8 senttiä, hui! Lapset on varmaan riemuissaan.

  VastaaPoista
 2. Toipumista - voimia - jaksuja - tsemppiä !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä että lääkärikäynnin jälkeen olisi hyvä ja huojentunut mieli!

  Hyvä että lastenhoitoapua on nyt tarpeeksi ja saat itse ottaa levon kannalta.

  Tamofen voi tosiaan nivelvaivoja pahentaa, eikä niihin ikävä kyllä taida olla oikein mitään muuta tehtävissä kuin ottaa särkylääkettä.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan hyviä uutisia! On kyllä inhottavia nuto jalkapohja vaivat, välillä ihan tunnottomat. Voit päästä Tamofenin kanssa helpollakin, jos sytojen aikaan oli kunnon vaihdevuosioireita. Itse olin hoitojen aikaan hyvinkin oireinen, mutta Tamofeenit meni yllättävän vähin oirein. Toivotaan, että sinulla käy niin.

  Onneksi sinulla on lastenhoitoapua ja muuta ohjelmaa:)

  VastaaPoista
 5. Kovasti tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 6. Mitäs siellä lekurilla ilmeni? Minunkin oli nyt ihan pakko lyödä oma lusikkani soppaan ja uskaltautua kyselemään. Blogiasi olen jo pidemmän aikaa seuraillut. Syöpää lukuunottamatta elämäntilanteemme sattuvat täsmäämään. Eli, mikäli jaksat ilmoittelethan tulokset mahdollisimman pian!

  Oikein paljon ilon ja voiman säteitä sinulle lähettelen!!

  VastaaPoista